Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bajban vagyok! Mit tehetnék...

Bajban vagyok! Mit tehetnék gyorsan?

Figyelt kérdés

Becsaptak,és most bajban vagyok!

Úgy döntöttem,hogy megpróbálok külföldön munkát keresni magamnak,mert otthon egyre nehezebb lett az élet.

Kijöttem Angliába(Wiltshire megye)egy ügynökségen keresztül,ahol szállodai munkát ígértek.Ebből is tudni lehet,hogy csak alap angol nyelvtudásom van.Egy ideig takarítottam,majd jött a hideg zuhany,hogy köszönik a munkát,de sokunktól meg kell válniuk mert nincs több meló,vagyis több embert vettek fel mint amennyien vagyunk,és így egyértelmű volt,hogy minket küldenek el akik nemrég jöttünk.Páran úgy gondoltuk,hogy amíg van pénzünk maradunk,és keresünk munkát,de sehová nem vesznek fel minket( nyelvtudás hiánya miatt),és most itt állok egy idegen országban,és annyi pénzem sem maradt,hogy repülőjegyet vegyek.(kölcsönadtam a jegy árát,bízva abban,hogy vissza adják,de avval is leléptek)Nagyon padlón vagyok,fogalmam sincs mit tehetnék!Sajnos otthon barátaim nincsenek(aki van az meg most nem tud segíteni,mert ő neki is anyagi problémái vannak,és nem is várhatom el,hogy segítsen)Anyám alkoholista így tőle aztán végképp semmit nem tudok kérni,apám meg nem foglalkozik velem,azt se tudom él-e egyáltalán..Valami tanácsot,hogy mit csináljak,hisz hamarosan egy idegen országban az utcára kerülök...

2009. aug. 27. 14:31
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
A 17.14-es jól írta, próbálj meg keresni au pair melót. [link] ezen az oldalon regisztrálj, írj bemutatkozó szöveget, és max 2-3 napon belül találhatsz családot magadnak. Nagyon egyszerű, gyors megoldás, átmenetileg tökéletes! Ha szeretnéd, segítek is fogalmazni vmit (bár az én angolom sem tökéletes), aztán már lesz is melód!
2009. aug. 27. 17:21
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Én is Wiltshire megyében lakom. Itt kint bérelek egy 3 szobás lakást(én,párom,és a 16 éves tanuló fiammal).Az egyik szoba vendégszoba,ha érdekel akkor szívesen segítek abban,hogy amíg nem találsz valami melót,és amíg talpra nem állsz addig hozzánk költözhetsz,és ahogy mondani szokás:"egy tányérral mindig jut neked is",hisz minden nap főzők.természetesen ingyen,hogy mindenképpen tudj érvényesülni..Munkát nem tudok adni neked,de remélem ez is segítség!!Ha érdekel a dolog írj privátba,és mindent megbeszélünk.Ha Wiltshire megyében vagy még, akkor érted is tudunk menni..Addig is kitartás!
2009. aug. 27. 20:32
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
ejha, milyen rendes vagy:) De azért vigyázz, ha idegent fogadsz be. Kérdező meg ne sértődjön be ezen.
2009. aug. 27. 20:34
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

Azta, nem semmi hogy még vannak ilyen rendes emberek. Le a kalappal, minden tiszteletem a tiéd.

Kérdezőnek pedig sok szerencsét!

2009. aug. 27. 20:37
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

2.,32-es vagyok!

Szívesen segítek másokon mert tudom milyen ha az ember egyedül marad.És tudom,hogy sok embernek sokszor elég egy segítő kéz(nem anyagi értelemben gondolom),és már jobbra is fordulhat az élete..van aki úgy segít,hogy könyveket,ruhákat ad.van aki úgy,hogy segít a másiknak munkát adni.én ebben tudok segíteni,és a vendégszoba úgyis üresen áll.A bérleti díjat akkor is kell fizetnem ha üresen áll a szobánk,és akkor is ha nem..A kajával meg szerintem mindenki úgy van,hogy nem pontosan annyi adagot főz ahány személy van,hanem kicsit többet,és mindig marad + adag..(Meg valahol úgy érzem,hogy aki már nagyon nagy bajban van(ahogy a kérdező is) annak nem az a célja,hogy becsapjon másokat,főleg ha az illetőt már átvágták!Én pl:Senkit nem tudnék becsapni,mert nem az én stílusom!

Naiv vagyok,de nem ártanék senkinek!

2009. aug. 27. 20:42
 16/40 A kérdező kommentje:
Édes istenem,most sírok,hisz el se hiszem,hogy ilyen emberek is vannak.KÖSZÖNÖM!
2009. aug. 27. 20:45
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Ismét egy könnycsorgattató jelenet it a gyakorin.:D Tán pont tegnap volt egy hasonló egy kislánnyal, akinek nem adtak pénzt még tanszerre és ruhára sem.:) Visszadjátok a hitem! Köszönöm.:) kérlek kérdező, majd írd meg hogy mivan veled, hogy sikerülnek a dolgaid.
2009. aug. 27. 22:02
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Igen igen, majd mesélj, hogy mi történt! Remélem, minden jóra fordul(t)! :)
2009. aug. 27. 22:27
 19/40 anonim ***** válasza:
78%

Hát most nekem is tátva maradt a szám,hogy van még aki önzetlenül képes segíteni(azt hittem csak mi vagyunk ilyenek,legalábbis mostanában úgy tűnt nekem).

Kedves válaszoló,nekünk nem tudnál segíteni?

Na nem akarunk mi is hozzád költözni,de férjem munkát szeretne külföldön találni,de nem jön neki össze.

Munkanélküli tél óta,én gyesen,3 gyerekünk van meg egy csomó hitelünk.Mert mi a nulláról indultunk,és akkora marhák voltunk,hogy mindketten becsületesen dolgoztunk,hogy tudjuk fizetni a qrva hiteleinket,meg el tudjuk tartani a sok ingyenélőt akiknek eszükbe nem jut életükbe dolgozni.Most meg ebbe a helyzetbe le vagyunk tojva,nem sokára viszik a lakásunkat a fejünk felül.

Itt teljesen kilátástalannak tűnik minden,pedig bárhová elmenne dolgozni itthon is vagy külföldön.

De nem ismerünk senkit,aki tudna nekünk segíteni,körül nézne hátha akadna munka.Már többszázezres nagyságrendre rúg amit állásinterjúkra költöttünk,és mégsem sikerül semmi,mert a legtöbb helyre már megvan az ember,csak meg kell pályáztatni az állást.Magyarul hülyét csinálnak egy csomó szerencsétlen emberből.Bocs,hogy itt panaszkodok én is,de annyira reménytelennek tűnik már minden.

2009. aug. 27. 22:49
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Olyan jó ilyen embereket látni ,aki segítenének a másikon mint hogy belerúgnának!!:)Remélem,hogy helyre jön az életed szurkolok neked:)
2009. aug. 27. 22:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!