Mit tehetnék? Nagyon gyorsan zsírosodik a hajam
Figyelt kérdés
kedden megmostam a hajamat, szerdán reggel kivasaltam, ma pedig már zsíros a töve. mit tehetnék, hogy ne zsírosodjon ennyire? ha nem vasalom, akkor tovább birja, de úgy idétlenül néz ki a hajam.
valami tippek? akár házi praktikák is jöhetnek.
köszönöm
16/L
2010. nov. 25. 21:13
1/4 anonim válasza:
akkor viszont a hajvasalótól. inkább húzd ki hajszárítóval a hajad, az kevésbé árt mint a vasaló.
2/4 A kérdező kommentje:
hajszárítóval nem tudom kiegyenesíteni, meg nagyon nem tartós úgy (az én hajamnál... nagyon sok hajam van még ha ritkítva van is, na meg nehezen kezelhető)
2010. nov. 25. 21:35
4/4 A kérdező kommentje:
kedves második válaszoló :)
már nem azért, de ha hasznos választ nem tudsz adni, inkább ne is írj... megmosom a hajamat, de nem akarom 1-2 naponta mosni -.- tudod, az nem tesz jót a hajnak, éppen ezért írtam ide, hátha tud valaki valami okosat tanácsolni...
2010. nov. 25. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!