Nagyon gyorsan zsírosodik a hajam. Mit tehetnék? :S
Figyelt kérdés
Amikor csak lehet , próbálom minél ritkábban mosni a hajam. Nem akarom azt hogy nap mint nap keljen. :S2011. febr. 4. 11:28
1/4 anonim válasza:
En elseve sampont hasznalok,tukorfenyt,eleg jol be vallt,peg a panten zsiros hajra sampont,meg tudod az etkezestol is fugg h mennyire zsirosodik a hajad.
2/4 anonim válasza:
Ha hosszabb a hajad akkor elég valószínű, ugyanis minél hosszabb, annál hamarabb zsírosodik. Keverj egy kis korpásodás elleni sampont abba a samponba, amit használsz. Mosd meg alaposan(kétszer öblíts plusz egy kis hajbalzsam). Ne fogd össze állandóan, néha engedd le szabadon. Olyan 3-4 naponta már egészségesebb, de ne szokj hozzá ahhoz, hogy naponta, mert akkor már hamarabb fog zsírosodni. Ha két nap után már nem olyan friss, fogd össze, csinálj kontyot, frizurát stb.
3/4 anonim válasza:
Szia! Én is sokat szenvedtem ettől, nekem ez jött be: [link] meg hogy nem szabad 1 féle sampont használni csak legyen otthon 3 féle és mindig másikkal mosd!
4/4 anonim válasza:
Gondolom van 2-3 féle samponod,ezeket váltogasd minden hajmosáskor mással vagy minden második hajmosásnál más samponnal mosd a hajad.Amikor hajat mosol próbáld erősen átdörzsölni,akár 2szer is mosd át.Nem tudom mennyire használnak,de vehetsz direkt zsírosodás elleni/gátló sampont is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!