Bajban vagyok! Mit tehetnék gyorsan?
Becsaptak,és most bajban vagyok!
Úgy döntöttem,hogy megpróbálok külföldön munkát keresni magamnak,mert otthon egyre nehezebb lett az élet.
Kijöttem Angliába(Wiltshire megye)egy ügynökségen keresztül,ahol szállodai munkát ígértek.Ebből is tudni lehet,hogy csak alap angol nyelvtudásom van.Egy ideig takarítottam,majd jött a hideg zuhany,hogy köszönik a munkát,de sokunktól meg kell válniuk mert nincs több meló,vagyis több embert vettek fel mint amennyien vagyunk,és így egyértelmű volt,hogy minket küldenek el akik nemrég jöttünk.Páran úgy gondoltuk,hogy amíg van pénzünk maradunk,és keresünk munkát,de sehová nem vesznek fel minket( nyelvtudás hiánya miatt),és most itt állok egy idegen országban,és annyi pénzem sem maradt,hogy repülőjegyet vegyek.(kölcsönadtam a jegy árát,bízva abban,hogy vissza adják,de avval is leléptek)Nagyon padlón vagyok,fogalmam sincs mit tehetnék!Sajnos otthon barátaim nincsenek(aki van az meg most nem tud segíteni,mert ő neki is anyagi problémái vannak,és nem is várhatom el,hogy segítsen)Anyám alkoholista így tőle aztán végképp semmit nem tudok kérni,apám meg nem foglalkozik velem,azt se tudom él-e egyáltalán..Valami tanácsot,hogy mit csináljak,hisz hamarosan egy idegen országban az utcára kerülök...
sziasztok!
Gondoltam megírom mi történ lassan 1 hónapja..(hátha valakit érdekel)
Szóval felvettem a kapcsolatot A-val aki írt,hogy szállást tud adni,és ennivalót is amíg talpra nem állok.Még azon a hétvégén hozzájuk költöztem,és megismertem 3 embert akik nagyon csodálatosak,rendesek.Vigasztaltak,és biztattak,hogy legyek bátrabb,tanuljam a nyelvet(megengedték,hogy használjam a számítógépet,netet) használhattam az angol CD-ket nyelvtanulás gyanánt.Teljesen természetes volt nekik,hogy velük eszem,iszom stb...Sőt,néha ők érezték magukat kellemetlenül ha sütöttem nekik valami finomat(örömmel tettem,mert tudom,hogy édesszájúak,és örültek neki)A szállásért,és az ételért ,semmiért nem kértek pénzt,hisz mindig azt mondták,hogy amíg nincs munkám,nincs pénzem,és ha lesz munkám,akkor meg először spórolnom kell,hisz a saját életemet kell élni..Szóval 3 hete élvezem a vendégszeretetüket,és kimondhatatlanul hálás vagyok nekik.. "A" párja folyamatosan nézett nekem munkákat,és nagy örömömre,persze bánatomra is,végre kaptam munkát..Egy angol családnál kell 2 gyerekre vigyáznom..Rendes fizetést kapok,szállást biztosítják,és fizetik az angol tanfolyamot is..De bánatos vagyok,mert hamarosan itt kell hagynom őket,de ez így helyes..Örökké a barátaimnak(családomnak) fogom őket tartani,és remélem egyszer az életben vissza fogom tudni adni a sok jót amit kaptam tőlük.
UI:"A" megkérte,hogy ha lehet ne írjam le a nevüket,mert szeretnének továbbra is ismeretlenként megmaradni,így könnyebben tudnak segíteni ...Megígértem,de szóban már többször mondtam nekik,de szeretném ha mindenki tudná,hogy MINDENT KÖSZÖNÖK NEKIK!!!
üdvözlet.
Te jó ég,bőgök!
Sok sikert!!!!
Latod mondtam en az elejen, hogy csapj fel bebeiszitternek :)
Orulok, hogy sikerult! Boldogulj az eletben, sok szerencset!
Örülök,h vannak még ilyen rendes emberek.
Sok sikert a továbbiakban és ne hagyd magad mégegyszer átverni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!