Milyen büntetés lehet ebből?
Figyelt kérdés
Ha egy lány az exét elküldi a fenébe,mert nem akar már Vele találkozni és elég ocsmány módon teszi ezt.Az ex meg feljelenti a rendőrségen?Persze hamis vádakkal.Hogy tud ebből jól kijönni a csaj?2013. jan. 6. 11:19
12/19 anonim válasza:
És mit hazudott az ex, mivel sértették meg?
13/19 anonim válasza:
Ha lenne ebből valami -amit erősen kétlek- akkor a csaj ezeket a dolgokat elmondja a rendőrségen és ennyi volt. Nem kell ennyire megijedni. Nagyon komoly dolgokat követnek el emberek minden következmény nélkül, majd egy árulkodós hülegyerek hatalmas bűnügyi pert indít, nem?
14/19 anonim válasza:
Ha a csaj nagykéssel sértette meg, akkor igen. Ha négyszemközt azt mondta neki, hogy kicsi a kukid, akkor semmi sem lesz.
15/19 anonim válasza:
Simán.Ha kicsit jobban leírod akkor, még át is látjuk mert így zavaros,de ha pl olyan a vád hogy csak 2 en voltatok ott akkor azt kell mondani hogy ne úgy volt aztán slussz...a rendőrség nem foglkozik apróságokkal,nem hiszem hogy olyat csináltál ami törvénybe ütközne
Megfenyegetted vagy megfenyegetteted ?
16/19 anonim válasza:
Maga mellé tud állítani mindenkit? Amin beidézik az embereket, az első amit közölnek velük hogy a hamis tanúzást a törvény bünteti. Senki nem akar önmagának rosszat szerintem.
17/19 anonim válasza:
az a baj, h képtelen vagy leírni, h mi a pontos vád, és hogy te pontosan mit csináltál, ami ennyire felbőszítette az exet.
nos, én már tanúskodtam büntetőügyben, illetve egyben sértett is voltam, és a kihallgatáson eszembe nem jutott volna hazugságokat állítani. a rendőrség sem hülye, egyből kiderült volna, ha kamuzok.
18/19 anonim válasza:
Semmilyen. Ez a rendőrségenk max. esti mesének jó történet.
19/19 anonim válasza:
Hogy lehet egy kitalált történetet tényekkel alátámasztani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!