Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik a gyenge pontjai egy...

Mik a gyenge pontjai egy anyósnak? Szerintetek mi a legnagyobb bűntetés számukra?

Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 22:22
 1/9 intrepid ***** válasza:
67%
Anyós, az úgy jó ha porhanyós. Ezt mutasd meg neki.
2012. szept. 1. 22:25
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Ha van unoka, nem láthatja./ nekem ez lenne /
2012. szept. 1. 22:26
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Én a saját fegyvereivel szoktam elbánni vele.Felveszem a stílusát vele szemben,és már el is hallgatott:)
2012. szept. 1. 22:26
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem az, hogy ha teljesen ki van zárva a fia és családja életéből.

Bár ez talán már túl kegyetlen is.

2012. szept. 1. 22:27
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
Csak korlátozott mértékben ütésálló. :D Egyébként passz, eddig az összes jelölttel jóban voltam.
2012. szept. 1. 22:30
 6/9 anonim ***** válasza:
85%

én imádom kiforgatni a szavait, és a hülye érveire tényekkel válaszolni. imádom mikor felbosszantja magát, jókat tudok röhögni rajta :D

ennek ellenére minden egyes alkalommal talál vmi témát amire rápörög, de már fel se veszem.

mivel nem függök tőle semmilyen szinten, és nem is szeretnék, így kb bmit megtehetek, ami tudom hogy még a páromnak is belefér. nem szidom, nem küldöm el semmilyen éghajlatra, nem személyeskedek, egyszerűen bebizonyítom neki, h amit beszél, az nettó marhaság. de még ilyenkor is képes a saját hülyeségét hajtani, mert olyan nem létezik, h neki ne legyen igaza :D

a leendő unokáját pedig majd korlátozottan fogja látogatni, ill. látni, mert nem szeretném, ha mindenféle ökörséggel telebeszélné a fejét.

2012. szept. 2. 01:25
 7/9 anonim ***** válasza:
68%

Ha a fia nekem ad igazat (márpedig mindig nekem ad igazat).

És hogy az egyetlen drága picifiacskája kijelentette hogy nem én nem engedem hozzájuk,sőt,én mondom hogy menejn látogatni,hanem ő saját akaratáól nem megy csak havonta,mert unja a hülyeségét.

2012. szept. 3. 09:52
 8/9 anonim ***** válasza:
87%
természetes, hogy a saját gyermekével a kapcsolata....de tönkretenni nem ajánlom, akármennyire is hárpia az anyós, mert nem vezet jóra...
2012. szept. 4. 17:16
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Van egy régi bölcs mondás: ha bosszút akarsz állni valakin, mindjárt két sírt áss!
2013. febr. 23. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!