Családosok, nektek mennyi marad a családi kasszába amit 1 hónapban ételre tudtok fordítani? Hányan vagytok a családban?
Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 12:05
11/14 anonim válasza:
Ha van pénze az embernek és nem nézi mire mennyit költ sokkal kevesebbet gondol...
12/14 anonim válasza:
Ha van pénze az embernek és nem nézi mire mennyit költ sokkal kevesebbet gondol...
én is csak onnan tudom pontosan hogy kimutatást csináltam mennyi rezsi stb mi marad és kb "50.000 tünik el havonta" gondolom haszontalan dolgokra
13/14 anonim válasza:
Kamuzáló 10-es!
Jófej vagyok és leírom helyetted, mennyi egy rugi nálunk a turiban (mielőtt hazugnak neveznél, pontos címet is szívesen adok)... kapaszkodj: 50-100 ft!
14/14 anonim válasza:
Egy fizetés,két gyerek, hitelek... az erzsébet utalvány marad csak...
hol ezt a számlát csusztatom,hol azt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!