Mikor fog megvàltozni a fèrjem hozzàllàsa?
fèrjem annyira szereti a nyugalmat hogy sose szol az anyjàèkra,akkor se ha engem szapulnak ok nèlkul.
itthon a vitàk 99 szàzalèka a miatt van hogy anyos beleszolna az èletunkbe,de èn nem hagyom,beszologat nekem èn meg a fèrjemtol vàrnàm hogy rendezze az anyjàt,de nem teszi./nem azèrt mert nem birom megvèdeni magam,de ez neki hazai pàlya,forditott esetben èn rendeznèm anyàmat/
èn màr tobbszor megkaptam fèrjemttol hogy legyek jo meny....de az anyjànak nem szol sose hogy lègy jo anyos...
bocs hogy hosszu lett.
a kèrdès tomoren:fèrjem a halàlig ilyen marad vagy esetleg idovel vàltozik?
:((( sajnos èn is igy gondolom,de remènykedem hàtha....
erre a hàzassàgunk fog ràmenni.
Érdekes! Mindig , mindenhol az anyós a szemét..
Beleszól? És hogyan? Beszól? Mit? Ott élsz az Ő házában, nem rendelkezel olyan jogkörrel, mint Ő így a Te helyedben nem szájalnék.
Egyébként nem tudod csak úgy elengedni a füled mellett? Muszáj neked tényleg vitatkozni?
Mi az amit beszól? Együtt éltek?
A férjed valóban egy alamuszi, ha neked van igazad és hagyja, hogy bántsanak ok nélkül.Biztos, hogy ok nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!