Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki otthagyta...

Van itt olyan, aki otthagyta az egyetemet? Hogy reagált rá a csládod? Miért hagytad ott?

Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 13:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%

Volt osztálytásam az orvost hagyta félbe, genetikára szakosodott volna.

Aztán eljött OKJ-s képzésre, de nem fejezte be.

Most se végzettsége (csak érettségije van), de nyelvtudása sincs.

Nem irigylem. Ha legalább lenne nyelvtudása, el tudna indulni v.merre.

2013. jan. 4. 19:56
 12/18 anonim ***** válasza:
74%

En most fogom otthagyni.Napok ota alig alszom, mert tudom, hogy szornyen ki fognak borulni es kapni fogom, hogy elrontom az egesz eletem (ezt mar egyszer megkaptam,szornyu idoszak volt) stb.Szoval megint kileszek egy par honapig emiatt. De masok nem ertik es en se igazan, hogy mit problemazok ezen mikor evek ota kulon elek toluk mindenfele tamogatas nelkul.Nekem nagyon szamit a velemenyuk sajnos.Mindig megkapom majd, hogy nincs diplomam.

Amugy kozben okj-t elkezdtem mar es utana meg egyet szeretnek ami raepul.Mellette meg termeszetesen dolgozom.

Azert hagyom ott, mert elhidegultem az egesztol, kicsit sem erdekel, ahhoz meg rohadt nehez a suli, hogy csak legyen egy diplomam, mert jol mutat, nem dolgoznek benne ugyse.

2013. jan. 4. 20:26
 13/18 anonim ***** válasza:
Pl en. Sulyos depresszios és panikos voltam (ket evvel azelott halt meg anyukam balesetben, akkor kezdodott, csak ennyi ido kellett, hogy teljesen padlora keruljek), meg az utcara is nehezen tudtam kimenni, nemhogy az egyetemre. Apukam és testvere az egesz csaladom, mindketten tamogattak. Ez hat eve volt, azota tobbe-kevesbe jol vagyok, kulfoldon elek. Diplomam meg mindig nincs, most vegzek egy felsofoku tanfolyamot, utana lehet fosuli, meg nem dontottem.
2013. jan. 4. 23:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon otthagynám, de most már azt a maradék 4 tárgyat ha törik ha szakad megcsinálom! Az a baj, hogy olyan szakra járok ami mellett nincs időm dolgozni, viszont folyton kapom a nagycsaládtól az oltást, hogy a szüleim nyakán élősködöm... Már nehezen bírom, inkább dolgoznék, hogy legyen pénzem, de szakma nélkül elég nehéz lenne pusztán érettségivel :)
2013. jan. 5. 10:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én csak váltottam, bár a szüleim ezt is úgy élték meg, mintha otthagytam volna az egészet. Rájöttem, hogy a szak, amire járok, nem nagyon használható, főleg, hogy az adott egyetemen egyáltalán nem oktatják színvonalasan. Váltottam, szociális munkás leszek (érdekes, ezt valaki előttem is írta, hogy pont erre váltott), most fogok végezni, egyáltalán nem látom reménytelennek a helyzetet, bár tény, hogy ebből nem fogok meggazdagodni, de vannak még további terveim.
2013. jan. 5. 12:10
 16/18 A kérdező kommentje:
én kulturológiáról váltok nővér szakra,felépítményi szak
2013. jan. 5. 12:18
 17/18 anonim válasza:
Ugyanaz a helyzet volt nálam is, mint a hetes válaszolónál.
2019. aug. 24. 00:21
 18/18 anonim ***** válasza:
14-es Szard le az emberek véleményét.Aki olyan egyetemre jár vagy olyan beállítotságú hogy nem tudna mellette dolgozni akkor majd dolgozik egyetem után,Sőt nem egy olyan ismerősöm van aki egyetem mellett dolgozik és csak az a pénz zsebpénznek jó nem arra hogy külön tudj költözni akár albérletbe is.Igaz mondjuk hogy a kérdésed óta eltelt 9 év úgy hogy azóta már igaz hogy máshogy alakult az életed
2022. jún. 21. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!