Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki otthagyta...

Van itt olyan, aki otthagyta az egyetemet? Hogy reagált rá a csládod? Miért hagytad ott?

Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 13:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Én most hagyom ott. Kiakadtak, de nem tudnak vele mit kezdeni, mondtam hogy nem látom értelmét folytatni. Annyi, hogy mostanában nem nagyon számíthatok a segítségükre, így dolgozom ezerrel, hogy ne is kelljen kérni tőlük semmit.
2013. jan. 4. 13:51
 2/18 A kérdező kommentje:
én is most fogom otthagyni,bár mondjuk a tanulmányaimat eddig én fizettem,csak első hónapban kellett némi segítség,anyumék ezért nem nagyon akadtak ki
2013. jan. 4. 13:56
 3/18 anonim ***** válasza:
94%
Én a főiskolát hagytam abba, rájöttem, hogy szociális munkásként nem tudnék megélni, és lelkileg is tönkremennék elég hamar. Az első félév után jöttem el. Most OKJ-s tanfolyamon gyógymasszőrnek tanulok.
2013. jan. 4. 14:07
 4/18 anonim ***** válasza:
85%
előző vagyok, anyukám nem örült, nem akarta elfogadni, de mára beletörődött.
2013. jan. 4. 14:07
 5/18 anonim ***** válasza:
82%
Én otthagytam félúton. Éltem az életet, ahogy én képzeltem. Aztán láss csodát 8 évvel később visszairatkoztam és most befejezem. Kevesebbet szívtam volna, ha akkor arra hallgatok, aki jobban átlátta a világot, mint én anno. Nem mondom,hogy a zsüleimnek mindenben igazuk volt, de érdemes lett volna bizalmat szavazni a véleményüknek, nem tévedtek nagyot. Lehet, hogy ha otthagyod, te nem bánod meg. Nem tudhatom. Az enyémek elfogadóak voltak, akármit is csináltam, de könnyebb lenne az életem, ha akkor befejeztem volna. Nem most szívnék.
2013. jan. 4. 14:33
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Èn is otthagytam at egyetemet anno, de súlyos beteg voltam, de még ìgy is azòta is hallgatom, hogy nincs diplomám. Mintha ezzel validálnám, hogy értelmes lény vagyok. Nem értem a szülőket, hogy ez miért annyira fontos nekik. Szégyenli , hogy a lányának nincs diplomája, de az hogy mensa tag az teljesen mellékes.
2013. jan. 4. 15:53
 7/18 anonim ***** válasza:
14%

- van

- nem zaklatta fel őket

- nem sikerült az egyik vizsgám elsőre

2013. jan. 4. 16:23
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Na ezért kell a tandíj!
2013. jan. 4. 17:02
 9/18 anonim ***** válasza:

Én is, mondjuk én csak egy félévet jártam.

Eleve már csak szüleim erőltetésére felvételiztem. Akkor 1 éve már tartós kapcsolatban éltem, és inkább önállósodni akartam. Dolgozni mentem, elköltöztünk albérletbe, aztán rá két évre már saját lakásba is. Az akkori párom azóta a férjem, és van 3 kicsi gyerekünk. Lassan megyek vissza dolgozni, szerencsére várnak vissza. Úgyhogy nem bántam meg végül.

A család viszonylag jól reagált egyébként, bár kicsit morogtak, de azért megértették, beletörődtek.

2013. jan. 4. 18:20
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is otthagytam, 1 év után. Azért,mert nem szerettem azt a szakot.

Így váltottam, hogy szociális munkás lehessek.:D Én nem bántam meg,szeretem ezt a szakot.

A család meg,bár ők nem nagyon értik miért pont szoc munkás akarok lenni,elfogadta a döntést.

2013. jan. 4. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!