Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg így kellene élniük a...

Tényleg így kellene élniük a nőknek?

Figyelt kérdés

Pedig nem kell hozzá nagy ész, hogy az ember papírra vessen egy valóban működő élettervet a mai fiatal nőknek. Gimnázium vagy középsuli után házasság, 2 gyors gyerek, és még a kisebbik is a kellő szinten önálló már, mikor a nő még csak harmincas. És akkor lehet tanulni, egyetemre menni – igaz ekkor már valóban tanulási céllal, nem azért hogy az éjszakai élet hírhedt királynői legyenek. Harminc után még bőven van idő karriert építeni, különösen hogy a munkaadók tudják, a nő már túlvan a családalapításon és az ahhoz kapcsolódó problémákon.

A teljes cikk a Férfihang.hu - Antifeminista Férfimagazin oldalán olvasható:

[link]

2013. jan. 3. 22:31
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
87%

Már eleve az gázos, hogy valaki pofátlanul meg akarja mondani másoknak, hogy szerinte hogyan kell élniük. Innentől fogva nincs miről beszélni.

Engem egyébként is vallatni lehetne azzal az oldallal, pedig csak egyszer néztem bele.

2013. jan. 4. 00:39
 12/33 anonim ***** válasza:
98%
Igen, az az oldal olyan hmm... jobb szó híján "férfiak" gyülekezete, akik teljesen életképtelenek, és bedurciztak a világra, hogy ma már nincs kinyalva a fenekük. Eszem a kis szívüket.
2013. jan. 4. 01:25
 13/33 anonim ***** válasza:
90%
Eleve a cikk abból indul ki, hogy minden nő életének egyetlen célja a házasság és a gyerek :O Nem tudom, egy 17-18 éves lány honnan akaszt le egy több éves, jól működő, komoly kapcsolatot, amibe gyereket lehet szülni. Hova teszi a gyereket, a szülei nyakán élnek majd? Ki tartja el, amíg gyereket nevel meg tanul az egyetemen, plusz amíg munkát talál? Hogy épít karriert, ha csak 30-as éveiben kezd neki az életnek? Vagy csak én vagyok ilyen lúzer, hogy 17 éves koromban egy 20 éves, szintén tanuló sráccal jártam, akinek se munkája, se lakása, se vagyona nem volt? 18 éves lánykákat, cselédeket minden 40 éves ffinak alanyi jogon! Kb. erről szól a cikk. A nők töltsék a fiatal éveiket szaros pelenkákkal, amíg a ffiak buliznak, aztán vergődjenek nincstelenül egy szar kapcsolatban, mert csak.
2013. jan. 4. 02:07
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Áááááá... Persze, mert az úgy van, hogy a nő azt mondja húsz évesen, hogy babucit akarok, a családalapításra kedvet érző és megfelelő anyagiakkal rendelkező apajelölt már ott is terem, hogy megtermékenyítse.

Aki meg ezt írta:"Harminc után még bőven van idő karriert építeni, különösen hogy a munkaadók tudják, a nő már túlvan a családalapításon és az ahhoz kapcsolódó problémákon. " annak fogalma sincs a munka világáról. A harmincas, tapasztalatlan anyukákért marhára nem kapkodnak a munkavállalók, de még a tapasztaltabbaknak sem könnyű...

2013. jan. 4. 02:09
 15/33 anonim ***** válasza:
97%
Nem olvastam el a cikket, nem olvasok ilyen blikk szintű szemetet. Mindenki úgy él ahogy akar. Nekem például nem egy ilyen kis buta cikkecske fogja megmondani, hogy hogy éljek. De más sem.
2013. jan. 4. 02:39
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Én szívesen szültem volna fiatalon gyereket csak hát egyszobás albérletbe, két minimálbéres fizetésre őrültség lett volna. Ezt gondolom a cikk írója nem vette figyelembe.

(A kedvenc részem a cikkből amikor arról ír, hogy ükanyáink a gyerek felcseperedése után volt idejük 'élni'. Az én ükanyám a gyerekszülés előtt és után is a földeken kapált...)

Én egy dolgot nem értek. A nő fiatalon vállaljon gyereket a férfi meg idősebben? A férfiak korábban halnak tehát pont az lenne a logikus ha ők vállalnák fiatalon a gyereket, mert azt nem csak összehozni kell hanem felnevelni is.

Egyébként nekem nem lett volna huszonévesként egy 35+ férfi.

2013. jan. 4. 03:41
 17/33 anonim ***** válasza:
97%

Ennek az oldalnak a szerkesztői gyenge,siránkozó,anyuci pici fiai,akik általában félnek a nőktől,főleg ha azoknak saját akaratuk is van.Nem venném komolyan az írásaikat még akkor sem ha fizetnének érte.

Nem mindenkinek az az álma,hogy már a húszas évei elején sz@ros pelenkát cserélgessen,hanem főiskolára vagy egyetemre akar menni még addig,amíg szabad mert gyerek mellett őszintén csak kevesek tudják megoldani a sulit.Egyébként ezek az elképzelések eléggé elrugaszkodottak,megnézném azt a munkáltatót,aki 30 éves kor fölötti nőt több gyerekkel,gyakorlatilag egy érettségivel felvenne,hacsak nem gyári munkáról van szó.Az az oldal max csak arra jó,hogy nevessen egy kicsit az ember,vagy épp felidegesítse magát.

Én 26 vagyok,nem vagyok épp karrierista de nem is vagyok tanulatlan bunkó,keményen megdolgoztam érte,hogy meglegyen a szakmám.És még így sem óhajtok családot alapítani mert még a gondolatától is kiráz a hideg.Szóval ne vedd a cikket szentírásnak,tanulj,dolgozz és élj ahogy szeretnél.26/N

2013. jan. 4. 05:57
 18/33 anonim ***** válasza:
96%

Ez az elmélet úgy életképtelen, ahogy van.

Nézzük a saját példámat:

20 éves vagyok, párom 22, mindketten tanulunk, egyikünk sem tudna fenntartani egy családot. Nagyon imádjuk egymást, együtt képzeljük el a jövőnket, DE NEM MOST! Kíváncsi lennék, hogy hány olyan húszas éveinek elején járó férfit ismer a cikk írója, aki már képes eltartani egy családot. Vagy minden fiatal lánynak 35+ férfival kellene összeállni?? Még mit nem! És amikor én még csak fiatal 40 éves nő leszek, ő pedig 55-60 éves öregúr. Ez is csak a férfiaknak kedvezne, hogy alanyi jogon járjon nekik egy fiatal lány.

Szerintem nem kellene beleszólni senki életébe. Meg kéne hagyni minden embernek, minden nőnek a szabad választást, hogy azt kezdjen az életével, amit akar, legyen akár háztartásbeli, tanuló, tudós, közgazdász, művész, mérnök vagy akár prosti.

2013. jan. 4. 09:43
 19/33 anonim ***** válasza:
20%
Sajnos az egzisztenciális oldalát tekintve pontosan előjön a tézis létjogosulatlansága, nyilván nem számolt utána a barom firkász hogy mennyi kiadással jár felnevelni valakit, de mellékesen megjegyzendő hogy jó 25-30 éve még javában működött ez a dolog, akkor bőven az volt az általános és megszokott hogy 20-on pár évesen már az első kölök útban volt, volt értéke a családnak, volt megbecsülése annak aki igyekezett jó férj és apa lenni, kiszámítható és emberhez méltó életszínvonalra lehetett számítani, de legalábbis a teljes elszegényedésre semmiképp sem, kiszámítható alapokra lehetett rakni a családos életet és rengetegen utána 30 évesen tanultak tovább. Ahogy pl az én anyám is, igaz hogy neki már előtte több éves munkatapasztalata volt, de akkor még esetleg lehetett munkát találni egy szakközéppel is ellentétben manapság a diploma is egy semmi söralátét.
2013. jan. 4. 11:00
 20/33 anonim ***** válasza:

Miért, neked tetszik, ha valaki meg akarja mondani neked, hogy élj?

Ha ennyire nem vagy tisztában az alapvető emberi jogokkal, akkor húzz vissza a nyájad közé.

2013. jan. 4. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!