Szerinted a Cosmo és ehhez hasonló magazinok jó képet festenek le a nőknek arról, hogyan kellene élniük?
Nagyon régen kb. 10 éve olvastam párszor joy-t és társait. Persze akkor még 20 se voltam. Hűű...nagyon menő csajok, tökéletes smink, haj, pasi,bulik...aztán nagyon hamar rájötte, az én világom nem erről szól. Ami nagyon felháborító bennük, hogy fél millás kabátokat, 300 ezres táskákat reklámoznak. Mintha erről szólna a magyar nők élete... Lehet ez Amerikában egy elérhető színvonal, de sz.tem nálunk valamit nagyon eltévesztettek.
Mégis az a tapasztalatom, hogy a húgom korosztálya (ő most 20) előszeretettel olvassa, tán jó egy kicsit álmodozni...nemtom. Tény, a gyerekes keményen dolgozó fáradt anyukák nem igazán találják meg benne magukat. Mintha egy külön bolygóról szólna.
Az is igaz, én az ilyen süssünk-főzzünk típusú újságokat sem szeretem...
Valahogy a kettő közötti arany középút lenne jó, ahol anya is vagy és nő is lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!