Nem érzitek magatokat kellemetlenül, ha csak ti magázzátok a párotok szüleit a családban?
Nem érzem kellemetlennek.
Nem is tudnám őket tegezni.
Egyrészt így szoktam meg, másrészt annyira nem is állunk közel egymáshoz.
Ez egy távolságot ad, ami kell is.
Nem furcsa, én is így szoktam meg, bár van pár fura dolog nálunk is.
Anyósomék testvéreit, családját, apósom testvéreit, családját mind tegezem.
Az esküvőn anyós megkérte a barátnőmet!!!, aki a tanúm volt, h innentől tegeződjenek...
Após szintén az esküvőn arra a kérdésre, h a menyeddel nem táncolsz, azt válaszolta, nincs is menyem...
De ritkán találkozunk, tulajdonképpen innen messziről könnyed, és szép a kapcsolatunk:)
Az én barátom kb fél év után tegezhette apukámat, anyukám 1 év után kérte meg, hogy innentől kezdve tegezze.
Én a barátom anyukáját még a mai napig (2,5 év) magázom. Néha nekem is kellemetlen, hogy nem tudom hogy megszólítani, de lehet, hogy mostmár az lenne furcsa, ha tegeznem kéne. És az ő anyukája is magázza az anyósát, szóval szerintem én is magázni fogom őt, még ha barátom el is vesz.
Én sem érzem magam a családban valónak, mert mindenki tegez mindenkit én a nagymamán és a lányain (párom anyukája is benne van) és egyik unokáján meg persze a páromon és annak nővérén kívül mindenkit magázok. Apósom, párom egyéb rokonait, elég sokszor jönnek, mindenki szija én meg csókolom. Ennyi. :-( Én nem kérdezem meg ha nekik így jó, akkor legyen jó. Lehet, h így sem maradok sokáig ennél a családnál, mert tényleg néha kirekesztve érzem magam.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!