Mit szólnál, ha a 27 éves fiad hazaállítana egy jóval fiatalabb lánnyal?
A korkülönbség 11 év. Mit szólnál hozzá?
Előre is köszönöm a normális válaszokat! :)
"de én inkább örülök ennek, minthogy egy huszonéves drogos lánnyal legyen"
Aha, szóval te vagy a 27 éves szellemileg visszamaradott srác, vagy a 16 éves lány vagy:) Hidd el, amiket leírtunk azok úgy igazak. Felesleges az ellenkezőjét bizonygatni.
Te jó ég de sokan vagytok itt olyanok akik megégetnének mindenkit, aki kicsit is kilóg a sorból.
SEMMI kivetni való nincs abban, ahogy leírtad a kapcsolatot.
Csak gondolj bele abba, hogy ha élete végéig a lányt fogja szeretni, Neked meg lelki ismeret furdalásod lesz, mert az elején le akartad beszélni róla!
"de én inkább örülök ennek, minthogy egy huszonéves drogos lánnyal legyen"
El kell keserítselek, általában több tini drogozik, mint huszonéves...
Azt meg nem is tudom, honnan veszed, hogy a huszonéves felnőtt, felelősségteljes, dolgozó nők BIZTOSAN drogoznak... ne magadból indulj ki!
Egyéb:
16 évesen rohadt komoly tervei vannak minden 2. tininek, pl. hogy hova megy egyetemre, stb. Csak aztán a fele nem kerül be, a másik felének egy része meg rájön, hogy hülye hozzá. A maradékból lehet, hogy lesz is valami. De ezt még ennyi idősen nem lehet megmondani. Komolyan tervezni lehet, de semmit nem ér - majd ha elért valamit, akkor lehet róla mondani, hogy komoly.
"Mit szólnál, ha a 27 éves fiad hazaállítana egy jóval fiatalabb lánnyal?"
Pofámról lesülne a bőr. Felhívnám a lány szüleit és sűrűn elnézésüket kérném.
Nekem nincs bajom ha nagypapa egy fiatal Felnött lánnyal van.
De az nekem is betegse ha egy felnött férfi egy gyereklánnyal. 16 éves lány igazán gyereklány még, még a mellei sem fejlödtek ki rendesen.
27 évesen meg elég szomorú ha nem felnött férfi.
Èn is azon gondolkodnék el miért keresi gyermekekben a szerelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!