Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukámnak miért volt mindig...

Anyukámnak miért volt mindig is sokkal fiatalabb pasija?

Figyelt kérdés
Anyukám lassan 50 éves de még mindig a 30-35 éves férfiakkal van elfoglalva.Sok kapcsolata volt már amik éveket tartottak,de mindegyik fiatal,inkább hozzám való srácokkal.Teljesen máshol vannak az életükben,más célok,más mentalitás..stb.Anyukám barátról barátra ugrál kb minden 2.évben,és ha egy jól szituált korban hozzávaló férfi közeledik akkor mindig elhajtja.Így nagyon félek hogy egyedül marad anyukám a későbbiekben és nem akarja felfogni hogy neki egy férj kell akivel meg tud öregedni és akivel kettecskén jól ellesznek.Miért van ez?Miért mindig a fiatalabb férfiakkal van?
2012. júl. 27. 05:01
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

Anyukádnak nem férj kell,csak egy pasas arra a célra. Azért választ fiatalabbakat,mert azt hiszi,hogy így ő is fiatal marad.

Az utcánkban lakott egy nő.75 évesen halt meg. Festette a haját,fiatalosan sminkelt,mélyen dekoltált,testhez álló,mini ruhát hordott,a szeretője 50 éves volt. Ő csak így érezte jól magát,és soha nem volt egyedül.

2012. júl. 27. 07:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nagyon csinos anyukád van,ha bejön a sokkal fiatalabba férfiaknak is.Imponál neki,hogy fiatal pasik figyelmét is felkelti.Meg aztán lehet ,hogy uralkodói típus,így jobban tud irányítani fiatal férfiakat,meg a jó szex se elhanyagolható szempont.Viszont abban igazad van,hogy abban a korban van lassan amikor könnyen egyedül maradhat,mert ezt a játékot nem lehet a végtelenségig játszani.
2012. júl. 27. 07:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Ilyen tipus, hagyd, had szórakozzon. Nem neki való a tartós párkapcsolat, unná magát benne. Attól, hogy ő idősebb, még lehet, hogy untatják az öregedő pasik. Mellesleg egyedül maradhat, ha azokkal kezdene is, nem biztosíték. Ha így ő boldog, örülj Te is.
2012. júl. 27. 07:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyébként Te is egy ilyen kapcsolatából születtél,vagy volt "rendes férje" is?Mert ha elvált akkor az is lehet .hogy csalódott a házasságban és inkább a lazább életet választotta.
2012. júl. 27. 07:19
 5/7 A kérdező kommentje:

Az én apám korban hozzá való volt de nem sokáig voltak házasok,bár nagyon megviselte anyukámat a válás szóval igazad lehet utolsó hogy ezért nem akar már anyukám házasodni.Viszont azért jó lenne egy hozzávaló ember.

Többi válaszolónak is igaza van, valószínűleg anyukám csak ilyen típus.

Köszönöm a válaszokat most már jobban értem hogy anyukám miért ilyen :).

2012. júl. 27. 14:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát, nézd már meg, hogy néz ki az átlag 50 éves pasi... Sörhas meg minden... Amelyik jól néz ki és normális is, az évtizedek óta házas. Szóval én megértem anyukádat, pedig csak harmincas csaj vagyok...
2012. júl. 28. 01:53
 7/7 A kérdező kommentje:
:DDD hát igen..de azért vannak normális 50 es férfiak akik néznek is ki valahogy.Hátha erre téved egy.:D
2012. júl. 28. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!