Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van esélye ennek a fiatalabb...

Van esélye ennek a fiatalabb nőnek a férjemnél?

Figyelt kérdés
férjemet kiszúrta egy 23 éves kis csaj és azon gondolkoztam hogy tud e majd ellenállni a csábításnak. egy szőke barbi típusú lány a férjem meg kopasz, kigyúrt típus így nem csoda hogy megtetszett neki. munkahelyéről mondták nekem vissza. Van esélye a lánynak nála vagy mit tegyek? Eléggé félek hogy kavarni fognak, de nem akarok hisztérikának sem tűnni. Ő 40 éves Én 38
2012. júl. 15. 15:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A helyedben rajtuk tartanám a szemem,én mondjuk féltékeny tipus vagyok.De aggodnék,még akkor is ha amugy megbizom a férjemben.
2012. júl. 15. 15:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeret és tisztel téged akkor nem.Ha olyan tÍpus akkor igen. Te tudod mennyire megbÍzható. Az enyém nem merne kockáztatni egy kósza numeráért.
2012. júl. 15. 15:55
 3/12 anonim ***** válasza:
25%

Szállj versenybe a férjedért, ha meg akarod tartani...MÁR MOST.

Elvégre mégis csak te voltál az első, lehet van gyermeketek is, stb. De, ha ilyen könnyen eltántorítható, akkor inkább hagyd.

Pár tipp:

- Menjetek el kettesben hosszúhétvégézni. Valami kikapcsolódás, relax kell.

- Készíts neki finom vacsorákat, a kedvenceit!

- Gyúrni jár? Kísérd el te is egy-egy alkalommal. Kérd meg, hogy segítsen neked! Biztos imponál neki ;)

- Focit szereti, vagy bármilyen más sportot? Vegyél két jegyet, és kísérd el egy meccsre.

- Vegyél egy-egy dögösebb csipkecsodát.

- Öltözz szexin, hogy büszke lehessen rád.

- Adj magadra, legyél ápolt. (Szép bőr, egészséges (őszhajszál mentes haj), ápolt kéz illetve körmök.)

- Mutasd ki, hogy a munkahelyeden is sikeres vagy. De a családban, és az ágyban is ;)

Sok sikert! ;))

2012. júl. 15. 15:59
 4/12 A kérdező kommentje:
nincs gyerek. karban tartom magam, de egy 23 éves lánnyal már csak a kora miatt sem versenyezhetek. rajta tartom a szemem, de tudom hogy bejönnek neki ezek a csajok. én is hasonló voltam, már más a hajszínem
2012. júl. 15. 16:01
 5/12 intrepid ***** válasza:
73%
Ha már szóltak, akkor necces a dolog. Lehet, hogy még nem történt semmi, de válaszolók abban segítsetek a kérdezőnek, mit tegyen, hogy ne is történjen. Én is a hisztit tartom a legrosszabb megoldásnak, azzal csak beleeöki a karjai közé.
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem paráznék ezen, tudod miért nem, mert ha nem tud ellenállni egy ilyen kiscsajnak miközbe te ott vagy neki, akkor bizony gond van vele, és ideje egy komolyabb pasi után nézni. Ha kavarni fognak úgyis kiderül. Hisztinek tényleg nincs értelme...mert attól semmi nem változik.
 7/12 anonim ***** válasza:
50%
A nyald ki a seggét is, szolgáld ki,hogy veled maradjon sem jó... Szerintem nem sokat tehetsz, ha egy empátia 0, önző ember, megy, ha normális, nem.
2012. júl. 15. 16:04
 8/12 A kérdező kommentje:
nem önző, normális, de a kísértéstől félek ha egy rosszabb pillanatba kapja el a csaj akkor megteszi
2012. júl. 15. 16:05
 9/12 anonim ***** válasza:
25%

Lehet az egész csak rosszindulatú híresztelés.

Nem lehet, hogy a testi kapcsolatotok nem megfelelő és így akar kompenzálni? Hetente hányszor vagytok együtt?

UI.: Még talán az megoldás lehetne, hogy visszafesteted a hajad olyanra mint a lányé.

2012. júl. 15. 16:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Borzasztó érzések kavaroghatnak most benned,nem lehetne valahogy finoman levakarni "Barbikát"a férjedről?Nem értettem soha azokat a nőket akiknek mindig a más pasija kellett.Sajnos nem nagyon tudsz ellene tenni ha kavarni akarnak,tegyél úgy mintha nem tudnál semmiről,közben informálódj,tudom nem szép dolog de nézd meg a telefonját is.(ilyen helyzetben megbocsájtható)Ha pedig igaznak bizonyulnának megérzéseid,akkor csendben lépj ki az életéből,mert ezt már nem érdemes megbeszélni,főleg a hiszti nem segít.Egy idő után ráfog jönni mit is veszített,mert nem mind arany ám ami fénylik!Ha elcsábítható akkor el kell engedni,ha Te is jól nézel ki akkor meg előtted a jövő!Azért nagyon szurkolok,hogy minden rendben legyen és további boldog házas éveket kívánok!
2012. júl. 15. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!