Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van esélye ennek a fiatalabb...

Van esélye ennek a fiatalabb nőnek a férjemnél?

Figyelt kérdés
férjemet kiszúrta egy 23 éves kis csaj és azon gondolkoztam hogy tud e majd ellenállni a csábításnak. egy szőke barbi típusú lány a férjem meg kopasz, kigyúrt típus így nem csoda hogy megtetszett neki. munkahelyéről mondták nekem vissza. Van esélye a lánynak nála vagy mit tegyek? Eléggé félek hogy kavarni fognak, de nem akarok hisztérikának sem tűnni. Ő 40 éves Én 38
2012. júl. 15. 15:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos,hogy a kis csaj szúrta ki.Lehet,hogy fordítva.Amióta engem egyszer megvádoltak ilyesmivel,azóta mindig kételkedek.Csak merjen az ember jól kinézni,akkor az összes 40-es feleség ki fogja nyírni,mert kiderül,hogy a férj igazából nem hűséges,hanem csak egy farka után rohanó ösztönlény,aki nem tud parancsolni magának.És persze az asszony sosem a férjére haragszik.

De ha ez mind mégsem igaz,akkor ez egy jó teszt a párodnak,hogy igazából szeret e.

2012. júl. 15. 20:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Elárulok valamit ha már neked szolnak akkor más réges reg sokkal tobb van kozottük...
2012. júl. 15. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!