Ezek után hogy mondjam el anyukámnak, hogy barátom van?
Édesanyám eléggé nem normális. Mindig mindent ő akar megmondani, csak úgy jó minden ahogy ő kitalálta, semmiről nem hallgatja meg mások véleményét. Van egy srác akivel régóta barátok voltunk, és nemrég összejöttünk. Anyukám nem ismeri, nem találkozott még vele, azt sem tudja, hogy járunk, annyit tud, hogy haverok vagyunk. Annak ellenére, hogy nem ismeri, tilt tőle. Egy hete odaálltam anyukám elé, és megmondtam, hogy szerelmes vagyok belé és összejöttünk. Teljesen kiakadt. Üvöltözött, csapkodott, még meg is ütött. Addig-addig ordítozott, és elhordott mindennek, míg beadtam a derekam és azt mondtam, hogy jó, nem találkozok vele többet. Persze titokban ment tovább minden. Viszont ez nem állapot, félek, hogy egyszer lebukok, meg amúgy is utálok hazudozni, el akarom mondani, hogy nem szakítottam meg vele a kapcsolatot. De nagyon félek, abból megint hatalmas vita lenne, nagyobb mint a múltkori. Ja igen, azért nem szereti a barátomat, mert külsőleg nem tetszik neki, és szerinte sokkal okosabb nálam (mindketten egyetemisták vagyunk). Még megérteném hogy tilt, ha egy dohányzós, drogos, bulizós benga állatott fogtam volna ki, de a barátomnál jobbat nem is lehetne találni, és biztos vagyok benne, hogy minden normális szülő örülne neki ha ilyen srác legyeskedne a lányuk körül. Apukám amúgy tud róla, és szereti az elmondottak alapján. Mit kezdjek anyámmal? Hogy közöljem vele véglegesen? Kétségbe vagyok esve. (Ja, amúgy anyukám engem is utál)
20/L
??? Heh???
20 éves vagy, felnőtt ember!!
Költözz el otthonról, és ne állj többet szóba az anyáddal, ha ilyen. Nem vagy már kisgyerek.
Olvasom amit írtál..Végig az volt bennem,hogy 14-16 éves tini aki nem érti az anyja miért ilyen szigorú. Végén jön a meglepetés nekem.Egyetemista 20 éves nő vagy. Helyesbítek. 20 éves lányka vagy.
Ne haragudj,de 20 évesen már elvileg felnőtt, érett gondolkodású nő vagy.
Tudhatnád,hogy anyád nem fog változni,és akár fejen is állhatsz akkor is az lesz amit ő mond.
Nálad érvényes a "Megszoksz vagy megszöksz" elv.
Döntsd el,mert sok lehetőséged nincs.
1. Megszokod. Tűröd tovább,és nem panaszkodsz
2.Megszöksz. Elköltözöl ,és éled az életed amibe senki nem szól bele.
3. Anyud elé állsz,és megmondod neki,hogy 20 éves felnőtt nő vagy. Ezentúl a saját döntéseid lesznek a fontosak. Elfogadsz bármikor egy anyai tanácsot,de nem tűrőd hogy bele avatkozzon az életedbe. Ha az új "rendszer" nem tetszik anyádnak,akkor elköltözöl.
ennyi.
Gyerekek, aki nem volt ilyen helyzetben ne ítélkezzen.
Nem egyszerű otthonról akár albérletbe is elmenni...
Á, kár belétek a szó, kitartást kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!