Más férfi is jobban tiszteli a várandós feleségét, mint korábban? Ez miért alakul ki egy férfiban?
Nem, nem így van. Ne áltasd magad.
Egy ember vagy tiszteli a másikat, vagy nem. Attól, mert várandós vagy, nem tisztel jobban, csak most visszafogja magát, részint az ösztönök miatt (a kölykét hordod a szíved alatt), részint a társadalmi muszáj (elvárások, megfelelés) miatt.
Nem akarlak elkeseríteni, de a komplexusoknak nagyon nagy az ereje. Ha ő téged régebben szívatott és erélyesebben rád szólt, akkor megteszi azután is, hogy megszülted a kölykét. Te vagy a buta és a gyönge, hogy hagyod, és azzal áltatod magad, hogy a terhesség és a szülés majd mindent megváltoztat. Hát nem.
A férjem már egészen az együttjárásunk eleje óta a tenyerén hordozott. :) Összeházasodtunk, féltem is, hogy na, majd most minden megváltozik, de legnagyobb meglepetésemre egyáltalán nem így lett. Ugyanúgy szeret, tisztel, mióta házasok vagyunk és egy éve megszületett a kisfiunk, mint amikor még csak pár hónapja voltunk együtt.
Vannak férfiak, akik félnek kimutatni az érzéseiket, vannak, akik meg teljesen kitárulkoznak a feleségük előtt. Nálunk sokszor beszédtéma ez és a férjem mindig mondja, hogy ő őszintén csodál azért, mert a kisfiunk kilenc hónapig a méhemben nevelkedett, aztán mikor megszületett, sem hagytam babysitterekre, hogy azok pesztrálják, amíg én edzek meg kozmetikushoz járok.
Az összes anya megszépül, ha őszintén élvezi a babázást a nehézségek ellenére is, még ha nincs is rajta smink minden nap és nincsen frissen mosva-festve a haja. Egyszerűen csak boldog az ember és ez kiül az arcára is. :) Ennyi a titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!