Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más férfi is jobban tiszteli...

Más férfi is jobban tiszteli a várandós feleségét, mint korábban? Ez miért alakul ki egy férfiban?

Figyelt kérdés
Most várjuk első gyermekünket a férjemmel. Régebben is tisztelt és nagyon szeretett, de valamiért több volt a szurkálódás, egymás szívatása, erélyesebben rámszólt, ha valamivel nem értett egyet. Mióta a gyerekét várom, egy rossz szava nincs, semmibe nem köt bele, napi szinten elmondja, hogy milyen szép nőt vett feleségül, egész nap tenni akar értem valamit. Ezek természetesen jók, de foglalkoztat a kérdés, hogy egy férfi miért tekinti többnek a nőt a terhessége alatt és ez mennyire állandó dolog? Más hogy élte meg?
2012. dec. 31. 13:01
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem vagy te se dolgozó ember, se társasági életet élő, ezek egy megkeseredett, nőt nem találó, sikertelen huszonéves srác szavai, szinte hallod, ahogy fújtatsz:( Nem ítélkezem, csak javaslom, hogy élj egy kicsit, menj emberek közé, árt neked ez a gépfüggőség.
2012. dec. 31. 13:48
 12/22 A kérdező kommentje:
*hallom
2012. dec. 31. 13:48
 13/22 A kérdező kommentje:
Megjegyzem, te is egy nagyhasú gnómból jöttél ki, akkor te egy kis gnóm vagy?:)
2012. dec. 31. 13:51
 14/22 anonim ***** válasza:

13:36

Nekem nincs gyerekem, így nem mondta senki, hogy szép vagyok terhesen, de nem a világ összes férfiját kérdezted ki a terhességről, egy-kettőt bizti kihagytál, lehet, hogy azok máshogy látják.

2012. dec. 31. 14:02
 15/22 anonim ***** válasza:
36%

10

Azontúl, hogy nő vagy egy ilyen kommentelést tenni, a te szégyened. Meg tudod a nagy "igazságodról" annyit, hogy van pasi aki szülés után megbolondul és állandóan az asszony után koslat, igaz nem 20kg-t szedett fel, csak 12-t. Dehát amikor hazaér a kórházból és a 6 hétből 5,5-en vita megy, mert az úri embör nem birja megemészteni, hogy a másik nem akar valamit, és örökké szájhúzogatás van-ilyen is van babyke.Úgy hogy ne álltalánosíts.

2012. dec. 31. 14:11
 16/22 anonim ***** válasza:
37%

látod, erről beszélek; dugd homokba a fejed, és nyugtasd magad azzal, hogy én ilyen+olyan vagyok. Nem változtat a tényen semmit az, hogy te mit gondolsz rólam, vagy hogy hiszel-e nekem.

A #13 kommentedre pedig: igen, én is egy nagyhasú gnómból jöttem ki. Utána nem is dugtam meg.

2012. dec. 31. 14:34
 17/22 anonim ***** válasza:
10%

"napi szinten elmondja, hogy milyen szép nőt vett feleségül"

..aztán mi lett belőle... :DD

2012. dec. 31. 17:12
 18/22 A kérdező kommentje:

71-eske, örülj a nyomorodnak, ha már más boldogságod nincs, de tudod mit, ne is legyen!:) Fortyogj csak, amíg más a családjával és a barátaival ünnepel (ami neked nyilván hiányzik az életedből):)

Többieknek BÚÉK!!

2012. dec. 31. 19:28
 19/22 anonim ***** válasza:
98%

71%-os, te meg mi az anyád p.csáját gondolsz magadról, ki vagy te? Komolyan mondom most úgy pofánvernélek, hogy ott maradnál. Te férfi vagy vagy milyen söpredék, öcsém?

Nem tudom milyen szar életed lehet, de a kis regényed a pasikról, meg a "gnóm feleségeikről" nem egy férfi szavai. Én boldog házasságban élek már 10 éve, 7 éve született az első gyerekem és a feleségemre eszembe nem jutott volna olyan ocsmányságokat mondani, mint amiket írtál, de a barátaim közt sem fordulnak elő ilyen selejtek, szóval ne általánosíts. Nem részletezem, mert egy nyomorék vagy, de tömören annyi a helyzet barátom, hogy nemhogy nőd, de még hörcsögöd se lesz a közeljövőben. Ha neked szilveszter napján az a boldogságod, hogy egy terhes nőnek írogatod a f.szságaidat, akkor inkább kösd fel magad.

2012. dec. 31. 20:42
 20/22 anonim ***** válasza:
9%
Kis méregzsák :)
2012. dec. 31. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!