Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnák anyumhoz kerülni?

Patkóka kérdése:

Hogy tudnák anyumhoz kerülni?

Figyelt kérdés
Elsőfokú bíróság az mondta, hogy nem kerülhetek anyumhoz és minden rosszat leírt anyumról apumról meg csak jót. Apum egy nagyon aljadék sötét ember verte anyumat engem is stb... A másodfokú(Megyei) Bíróság is azt mondta ki, hogy apumnál maradok mert anyum nem adta elő elég hitelesen elmondta hogy nincs meleg víz gáz stb... Nem vették figyelembe, amit kértem tényleg elmondtam mindent levelet írtam a bíróságnak sírtam mindent megtettem semmit sem hazudtunk anyummal és tesómmal de a faterom egyfolytában hazudott és végül neki hittek. A Bírónők akiket kikaptunk nem is foglalkoztak az üggyel. Abba meg nem megy bele, hogy ideengedjen anyumhoz lakni mert anyumon még mindig bosszút akar állni meg jól jön neki a 30ezer forint rám. Anyum már mást nem tud tenni. Szöktem is el de visszahozott a rendőrség.(Elmondtam a rendőrségen mikor visszahoztak hogy mit csinál(t) de nem tudnak vele mit csinálni azt mondják,15 éves vagyok) Valami ötletet kérek mert már ezt nem bírom idegileg az örökös idegbetegséget, agressziót, őrjöngést, ordibálást, nincs mit enni, este 5-6-ig nincs 5-15 fokokban ülök 3 pulóverekben a lakásban tanulni nem tudok a barátnőjétől a 2 lányától meg tőle. Nagyon szépen kérlek titeket valami megoldást. Köszönöm.

2012. dec. 30. 22:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy mi lett!
2013. jan. 3. 18:35
 22/23 A kérdező kommentje:
Rendben. Még egyszer nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítségét.
2013. jan. 5. 12:00
 23/23 anonim ***** válasza:
No, de mit léptél azóta? Eltelt már néhány nap. Kivel beszéltél erről azóta?
2013. jan. 5. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!