Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnák anyumhoz kerülni?

Patkóka kérdése:

Hogy tudnák anyumhoz kerülni?

Figyelt kérdés
Elsőfokú bíróság az mondta, hogy nem kerülhetek anyumhoz és minden rosszat leírt anyumról apumról meg csak jót. Apum egy nagyon aljadék sötét ember verte anyumat engem is stb... A másodfokú(Megyei) Bíróság is azt mondta ki, hogy apumnál maradok mert anyum nem adta elő elég hitelesen elmondta hogy nincs meleg víz gáz stb... Nem vették figyelembe, amit kértem tényleg elmondtam mindent levelet írtam a bíróságnak sírtam mindent megtettem semmit sem hazudtunk anyummal és tesómmal de a faterom egyfolytában hazudott és végül neki hittek. A Bírónők akiket kikaptunk nem is foglalkoztak az üggyel. Abba meg nem megy bele, hogy ideengedjen anyumhoz lakni mert anyumon még mindig bosszút akar állni meg jól jön neki a 30ezer forint rám. Anyum már mást nem tud tenni. Szöktem is el de visszahozott a rendőrség.(Elmondtam a rendőrségen mikor visszahoztak hogy mit csinál(t) de nem tudnak vele mit csinálni azt mondják,15 éves vagyok) Valami ötletet kérek mert már ezt nem bírom idegileg az örökös idegbetegséget, agressziót, őrjöngést, ordibálást, nincs mit enni, este 5-6-ig nincs 5-15 fokokban ülök 3 pulóverekben a lakásban tanulni nem tudok a barátnőjétől a 2 lányától meg tőle. Nagyon szépen kérlek titeket valami megoldást. Köszönöm.

2012. dec. 30. 22:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

1. Jó, akkor máshogy fogalmazok: BESZÉLNI sem tudsz helyesen!!! És ez nem fáradtság vagy lelkiállapot kérdése! Nem mondunk olyat, hogy "tudnák", vagy azt, hogy "gyors", amikor a "gyorsan" lenne a helyes. A vesszőhasználat teljes hiányáról, és összefüggéstelen hablatyolásodról akkor még szót sem ejtettem.

2. Ha különleges helyzet van, természetesen 2 éven belül is lehet pert indítani. Gondolod, hogy két évig hagynak pl. éhezni vagy szenvedni egy gyereket? De ha nem hiszel nekem (pedig jogász vagyok amúgy), akkor szajkózd a baromságaidat tovább.

Szerintem vagy kamu az egész kérdés kérdés úgy, ahogy van, vagy legalábbis semmiképpen sem igaz azért annyira, amit írsz, mert - ahogy ezt előttem már mások is írták - ez az egész nem kerek így.

2012. dec. 31. 09:58
 12/23 A kérdező kommentje:
voltunk pszichológiai vizsgálaton kb. 5-percet ültem bent és az előtt a faterom írt egy levelet a pszichológusnak, és a pszichológus ugyan azt írta le a jellemzésben mint faterom csak más szavakkal.
2012. dec. 31. 11:50
 13/23 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy ott lent faterom környezetében a családsegítő, a polgármester, a gyámhatóság, a jegyző mind-mind barátok és az ő javára döntenek ezért vagyok tehetetlen
2012. dec. 31. 11:53
 14/23 anonim ***** válasza:

Ok, akkor ezt megbeszéltük.

Ha mindenki tehetetlen, akkor felesleges volt feltenni a kérdést.

2012. dec. 31. 13:41
 15/23 A kérdező kommentje:
azért tettem fel, hogy van-e valami megoldás mert biztos, hogy van csak én nem vagyok jártas az ilyen témában és hátha tud valaki valami tanácsot, tippet adni
2012. dec. 31. 13:47
 16/23 anonim ***** válasza:

14: Akkor az van, hogy nekik is van főnökük, felettes intézmények, és oda be kell panaszolni őket.

Mert hivatali vétséget követnek el, ha ez igaz, amit mondasz.

Addig kell menni, amíg értelmes lényeket nem találsz.

VANNAK értelmes, egészséges mentalitású emberek! Ezt sose felejtsd el!

2012. dec. 31. 21:13
 17/23 anonim ***** válasza:

De az is lehet, hogy naiv vagyok. Szóval akár fel is hívhatsz egy ingyenes gyermekbántalmazási segélyszámot vagy egy ingyenes jogsegélyszámot, hogy ők mit tanácsolnak. Mert lehet, hogy amit én mondok, elméletben igaz, de a gyakorlatban más vezetne gyorsabban eredményre. Ezt azok tudják, akik pont ilyen témákkal foglalkoznak a gyakorlatban évtizedek óta.

Én csak a NaNé-t ismerem, kezdheted velük:

www.nane.hu

Bántalmazott nők és gyerekek segélyvonala: 06-80-505-101 (este 6 és 10 között)

Postacím: 1447 Budapest, Pf. 502.

E-mail: info@nane.hu ** Internet: www.nane.hu

2012. dec. 31. 21:17
 18/23 anonim ***** válasza:

Leírtuk már a megoldást, csak te közölted mindenre, hogy az se jó, meg ez se jó...

Ezért mondom, hogy akkor felesleges tovább beszélgetni.

Jogászként adtam a választ, és lehurrogtad, mert biztosan annyira értesz hozzá. Ezzel én nem tudok mit kezdeni.

2013. jan. 1. 11:00
 19/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, hálás vagyok :)
2013. jan. 3. 13:24
 20/23 anonim ***** válasza:

"ott lent faterom környezetében"

OTT? Azt hittem, vele laksz....

2013. jan. 3. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!