Hogy tudnák anyumhoz kerülni?
1. Jó, akkor máshogy fogalmazok: BESZÉLNI sem tudsz helyesen!!! És ez nem fáradtság vagy lelkiállapot kérdése! Nem mondunk olyat, hogy "tudnák", vagy azt, hogy "gyors", amikor a "gyorsan" lenne a helyes. A vesszőhasználat teljes hiányáról, és összefüggéstelen hablatyolásodról akkor még szót sem ejtettem.
2. Ha különleges helyzet van, természetesen 2 éven belül is lehet pert indítani. Gondolod, hogy két évig hagynak pl. éhezni vagy szenvedni egy gyereket? De ha nem hiszel nekem (pedig jogász vagyok amúgy), akkor szajkózd a baromságaidat tovább.
Szerintem vagy kamu az egész kérdés kérdés úgy, ahogy van, vagy legalábbis semmiképpen sem igaz azért annyira, amit írsz, mert - ahogy ezt előttem már mások is írták - ez az egész nem kerek így.
Ok, akkor ezt megbeszéltük.
Ha mindenki tehetetlen, akkor felesleges volt feltenni a kérdést.
14: Akkor az van, hogy nekik is van főnökük, felettes intézmények, és oda be kell panaszolni őket.
Mert hivatali vétséget követnek el, ha ez igaz, amit mondasz.
Addig kell menni, amíg értelmes lényeket nem találsz.
VANNAK értelmes, egészséges mentalitású emberek! Ezt sose felejtsd el!
De az is lehet, hogy naiv vagyok. Szóval akár fel is hívhatsz egy ingyenes gyermekbántalmazási segélyszámot vagy egy ingyenes jogsegélyszámot, hogy ők mit tanácsolnak. Mert lehet, hogy amit én mondok, elméletben igaz, de a gyakorlatban más vezetne gyorsabban eredményre. Ezt azok tudják, akik pont ilyen témákkal foglalkoznak a gyakorlatban évtizedek óta.
Én csak a NaNé-t ismerem, kezdheted velük:
www.nane.hu
Bántalmazott nők és gyerekek segélyvonala: 06-80-505-101 (este 6 és 10 között)
Postacím: 1447 Budapest, Pf. 502.
E-mail: info@nane.hu ** Internet: www.nane.hu
Leírtuk már a megoldást, csak te közölted mindenre, hogy az se jó, meg ez se jó...
Ezért mondom, hogy akkor felesleges tovább beszélgetni.
Jogászként adtam a választ, és lehurrogtad, mert biztosan annyira értesz hozzá. Ezzel én nem tudok mit kezdeni.
"ott lent faterom környezetében"
OTT? Azt hittem, vele laksz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!