Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék párkapcsolatot és...

Szeretnék párkapcsolatot és később családot. Külföldön a nők kevésbé felszínesek?

Figyelt kérdés

Csak az a baj, hogy nem tudok rendes párkapcsolatot kialakítani, mert már lekéstem róla. Az össze korombéli rendes lányt már elkapkodták előlem, maradtak a felszínes libák, akiknek ugye nem felelek meg.

Amúgy is rossz ebben az országban a gazdasági helyzet miatt. Szerintetek ha külföldre megyek nem csak anyagilag járnék jobban, de talán sikerülne megtalálnom a Nagy Ő-t is?

Úgy értem, hogy ott vajon kevésbé felszínesek a huszonéves nők?

2012. dec. 29. 18:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ebből a bemutatkozásodból már nem vagy vonzó. Aki így általánosít, és csak a külső tényezőkben keresi a hibát, azzal a rendes lányok nem kezdenek szívesen. Ha a szemléleteden nem változtatsz, mindenhol "felszínes" nőkbe fogsz botlani, bárhol jársz a világon. A mostani szemléleteddel mindenki beleesik a "felszínes" kategóriába nálad. Ha nem szeretnéd, hogy a nők a pénzedért szeressenek, ne a pénzeddel próbáld meg elcsábítani őket.
2012. dec. 30. 13:22
 12/17 anonim ***** válasza:
Ausztralia a megoldas, itt mindekni olyan szimpla. No worries lifestyle, semmit sem bonyolitanak tul. diplomas vagy lehet h van eselyed kivandorlasra. En imadom ezt az orszagot, nyugi van, 11 eve mar itt elek.
2012. dec. 30. 16:32
 13/17 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy külföldön már nem kapkodták el a normálisakat? Ott is ugyanannyi férfi jut a 24 éves nőkre, mint itthon.

Ez a "normálisak már elfogytak" olyan hülye szöveg... Olyanról nem hallottál még, hogy egy pár szakított néhány év után? és bumm, máris ott áll felszabadulva egy normális nő, csak meg kell találnod :) a külföldet nem ajánlom, ha itthon is nehéz párt találnod, mert a kulturális különbségek nem fogják megkönnyíteni a dolgot, épp ellenkezőleg.

2012. dec. 30. 19:38
 14/17 anonim válasza:
ha itt Magyarországon reménytelenek látod az gáz!1 azért mert kicsi ország vagyunk és a többi ország csak nagyobb! 2 Csak hamar feladtad a keresést! és én nyomban feltudnék sorolni egy csomó csajt aki normális! csak a kor miatt le ne gáz mert én csak velem egy korúakat ismerek! NEKED KELL MEGTALÁLNI A NAGY Ő-T ÉS LEHET H VÁR RÁD DE TE ELMÉSZ! SZERINTEM MARADJ ITT ÉS JÁRJ BULIKBA STB. ÉS MEGTALÁLOD A NAGY Ő-T!
2013. jan. 2. 17:12
 15/17 A kérdező kommentje:
A nagy Őt nem hinném hogy diszkóban fogom megtalálni..
2013. jan. 3. 20:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szakértő a témában,de az is általánosítás, hogy kimegyek külföldre. Nem mindegy hogy hova megy az ember. Nekem sincs senkim, de én már feladtam. Miért nem élvezed, hogy szabad vagy? Sok tönkrement házasságban élő, esetleg sok tartásdíjat fizető, vagy akár hajléktalanná vált férfi kívánja, hogy sose nősült volna meg. Szerintem magunkban kell boldogságot találni, mert csak úgy tehetünk mást boldoggá, ha mi is azok vagyunk.
2013. jan. 10. 00:38
 17/17 anonim ***** válasza:

Én is sokáig keseregtem hasonló dolgokon. Azonban:

Take the f*ck*ng life as it is.

2013. jan. 10. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!