Miért nem örülnek a szülők, ha gyermeküknek más nemzetiségű/vallású párja van?
Például barátnőmnek muzulmán barátja van. Nagyon rendes férfi, jogot hallgat, kedves és nagyon szereti a lányt, de a szülei mégsem örülnek neki.
Ti mit szólnátok hozzá, ha a gyereketek más nemzetiségű/vallású embert szeretne?
Egyrészt
rohadtul nem érdekel hogy katolikus/evangélikus/református/zsidó, az mindegy. de muzulmán ne legyen, már bocsánat, de elmebetegek, amíg el nem veszi a lányt addig istennőként kezeli, aztán elveszi és a csaj egyenrangú lesz egy almáspitével vagy egy hörcsöggel. vagy talán a pitét is jobban tiszteli.
igen, rendes, mindenki rendes, első pillantásra még én is annak tűnök, talán másodjára is..de az, hogy jogot hallgat, az még mindig nem árul el semmit, mert az arabok kifejezetten intelligensek(mondjuk autót szerelni nem tudnak..de komolyan, egy szakember sincs kint aki értene hozzá), nem véletlenül van rengeteg építész és olajmérnök..:D
amúgy 3 évet éltem kint az emirátusokban, azt hiszem eléggé ismerem őket, és még pozitív véleményem is lehetne róluk mer szőke-kék szeműként körbeugráltak, DE NEM, nincs.
másrészt...más életvitel. persze, lehet, hogy a cigányoknők igénylik, hogy megverjék őket, vagy hogy a 100 tagú cigánycsaládra főzzenek minden vasárnap, de mi magyarok vagyunk, istenem. sosem engedném, hogy a lányom egy cigánnyal jöjjön össze, a vér nem válik vízzé, egyszer felidegesíti már is csattan a pofon. ilyenek, kész.
mindenkinél más a normális. nálam az egyenjogúság. a muzulmánoknál nem.:]
A muzulmánokkal nem csak annyi a baj, h más vallásúak. A cigánnyal se az a baj, h más nemzetiségű. Amúgy ők is magyar nemzetiségűeknek számítanak. A többibe nem megyek bele.
Naiv dolog azt hinni, ha a szülő csak azért tiltja a gyerekét muzulmántól, cigánytól, mert olyan korlátolt, h nem tudja elfogadni, h létezik más náció is a magyarokon kívül és más vallás a katolikuson meg a reformátuson kívül.
Én hozzá nem mennék egy teljesen más kultúrájú emberhez és a gyermekemnek se nézném jó szemmel, ha ezt tenné. Együtt élhetnek az nem zavar, én is élnék együtt, de házasságot? Majd 15 év után! Ha bizonyított Ő is és a családja is! Akkor talán. (Esetleg)... Korábban semmi szín alatt! Gyereket sem!
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!