Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy védjem meg a húgom? Vagy...

Hogy védjem meg a húgom? Vagy egyáltalán van okom aggódni?

Figyelt kérdés

Egy hónapja van új barátja aztán nemrég közösen voltunk éjszakai fürdőben és megláttam a tetoválásait.

A vállain és a térdein egy-egy csillag van, a vállain lévő csillagokban koponya van. A mellkasán egy nagy kereszt. Alkarján egy bika. A hátán pedig egy katedrális van. Meg van még egy-két egyéb tetoválása.

Emlékszem régebben olvastam maffia tetoválásokról, utána kerestem és ezek a szimbólumok az Orosz maffia jellegzetes tetoválásai.

A pasas Orosz! A 30-as évei elején van és 1 éve él Budapesten. Elég gazdagnak tűnik, vadi új Mercivel jár és mindig egy köteg pénz van nála. Ő üzletembernek vallja magát, azt mondja kereskedelemmel foglalkozik.

Egyébként eddig nem volt semmi probléma a fickóval. Egy intelligens, vidám, figyelmes embernek "tűnik".

Szerintem biztosan ő is tagja a maffiának.

Különben miért lennének rajta ezek a jellegzetes tetoválások? Ti mit tennétek? Hugómnak finoman próbáltam mondani azt mondja hülye vagyok ezek csak sima tetoválások.

Meg egyáltalán jelen van az Orosz maffia Magyarországon?

Nagyon féltem a húgom, hogy még valami baja esik.

2012. dec. 28. 20:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem sok mindent sikerült kiderítened az ilyen dolgokról:)

De akkor elmagyarázom.

Te vagy a Surenos-ra vagy a Florencia-ra gondolsz. Amelyek alkalmanként használják a 13 megnevezést azért mert az MS13- "mintájára" jöttek létre ezzel tisztelegve előttük. De ők nem "13"-ak, hanem legfeljebb Surenos 13 meg Florencia 13.

Az MS13 meg MS13. Nem MS meg nem 13 hanem MS13. Nincs olyan, hogy csak az MS-t használják:) Esetleg olyanok mint Te nevezik őket annak, de magukat soha. Ha meg jelképről van szó akkor pedig végképp szóba sem jöhet simán csak az MS megjelölés.

"Börtön: Igen letezik ilyen, de 2 evet eltem ott, nem vittek be a 13-as tetovalasom miatt, pedig nap mint nap lehet latni. Pontosan emiatt irtam, hogy nagyon nem mindegy, hogy milyen stilusu a tetovalas.."

Igen mert a 13 önmagában nem jelent semmit. Ha viszont az lett volna rád tetoválva, hogy MS13 akkor most egy Mexikói börtönben nézelődnél nem a GYK-ra írogatnál. Vagy már lehet nem is ülnél mert rég megöltek volna a többiek.

Egyébként pedig a "stílus" egyáltalán nem számít.

Ő MS13 tag:

[link]

Meg ő is:

[link]

A stílus mégis jelentősen eltér.

"Kerdezö, amiket pedig te irtal mintakat azoknak a jelentese meg 1920-as börtön tetovalasokat mutat..."

Ez egyáltalán nem igaz.

Azok a tetoválások valóban börtön eredetűek, de nem 1920-ból. A mai napig használják őket.

1920-ban még az Orosz maffia sem létezett:))

Esetleg elolvashatnád azt a könyvet amit már fent linkeltem;) Egy Orosz börtönőr közreműködésével készült.

2012. dec. 29. 01:48
 12/15 anonim ***** válasza:
27%

Úgy sem tudod lebeszélni róla a húgod, a nőknek ilyen kanok kellenek.

24 F

2013. jan. 7. 12:38
 13/15 MetalFade válasza:
Helló,én csak annyit mondanék hogy nekem is van 2 csillag a térdemen na most akkor ha csak menőzésből tettefel a gyerek,akkor nagy butaságot csinált mivel is nálunk vannak olyan feltételek ha nem ült börtönbe ha nem a főnök szabta ki rá ezeket a jeleket hanem csak ugy "menőzésből,, ha szembe találkozik 1 orosz/ukrán taggal és nem tudja bizonyitani h a börtönbe kapta ezeket a jeleket nem kérdeznek sokat a kést belecsapják és annyi volt :) ez becsület beli kérdés csak annak lehet ilyen aki megérdemli és a 2 csillag a térden 3 év börtönnel jár :)
2016. aug. 30. 14:30
 14/15 anonim válasza:
ezek nem mafia tetoválások, hanem csak börtön tetoválások én számtalan ilyet ismerek, és egyik se tagja egy bandának se
2018. aug. 14. 22:51
 15/15 anonim válasza:
a gyűrű tetoválások, azt jelentenek hogy milyen bűncselekményeket követet el az illető, ami bármi lehet, szóval ne használjuk már a maffia szót könyörgön... nincs olyan tetoválás, ami a maffia tagságra utal
2018. aug. 14. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!