Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nővérem 23 éves és még soha...

A nővérem 23 éves és még soha sem volt barátja. Kell érte aggódni?

Figyelt kérdés
Csinos lány (176 cm és 62 kg) tehát nem kövér, de nagyon visszahúzódó, önbizalomhiányos, könnyen zavarba jön, nem tud a férfiakkal ismerkedni. Munkanélküli mert pályakezdőként nem talál munkát, otthon ülős. Én sem vagyok nagy társasági, de ő még ennyire sem. Így mi lesz vele, aggódjak érte?
2012. szept. 25. 22:08
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
73%
beszélj vele, lehet van valami negatív dolog mögötte, ami ezt befolyásolja.
2012. szept. 25. 22:14
 2/21 anonim ***** válasza:
52%

Szia

Nyugodj meg nem kell aggódni, mert indulok udvarolni neki

Ha elfog tudni helyezkedni, és napi szinten fog társaságba járni, előbb utóbb lesz valakije :)

20/F

2012. szept. 25. 22:28
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem aggódnék, ugyanennyi vagyok én is! Viszont egyik legjobb barátnőm 25 múlt, és egy kamaszkori pár hónapos diákszerelemnél nem nagyon volt neki több (Udvarlók voltak, de lepattintotta őket). Ő azért ilyen, mert nagyon válogatós és nem bízik meg a férfiakban, de érte sem aggódom, mert kedves lány, intelligens és csinos is a maga módján, majd csak jön egyszer valaki... Szóval ha nővéred is ilyen, akkor még bőven nincs semmi veszve!
2012. szept. 25. 22:29
 4/21 anonim ***** válasza:
63%

Úgy gondolom az önbizalomhiányán kellene segíteni valahogyan. (pszichológus?) Ha ez megoldódna, és valamire/helyesen tudná értékelni önmagát (egyszerre látva a pozitívumokat és a negatívumokat is) akkor könnyebben tudna másokkal szóba elegyedni. Barátnői vannak esetleg, akik "elráncigálnák" ide-oda.

Én is visszahúzódó természetű vagyok, nekem az érettségi utáni "levegő változás" segített: egy teljesen más közösségbe kerültem, tiszta lappal. (főiskola)Tudatosan igyekeztem nyitottabb lenni, másokkal beszélgetésbe elegyedni... Ez valamennyire rámragadt, bár még mindig a hallgatagabbak közé tartozom. 21 éves koromban ismerkedtem meg az első barátommal, aki azóta a férjem.

Bocsi a lányregényért. Röviden:önbizalom-erősítés, helyes önértékelés kialakítása, társaság- eleinte "muszáj"-jelleggel is akár, új hobbi esetleg, ahol új arcokkal találkozhat... De legbelül neki is akarnia kell. Az elején kell egy kis löket. Valószínűleg olyan bátortalan, hogy vágyik ugyan sok barátra, de nem tudja, hogy is kezdjen hozzá... Először szerintem lányokkal kellene a kapcsolat építést gyakorolni (ne gondolj semmi rosszra!) aztán ha ez már megy, akkor jöhetnek a fiúk.

2012. szept. 25. 22:31
 5/21 A kérdező kommentje:

Na igen válogatós, meg beleéli magát plátói szerelmekbe.

Pl volt neki a gimiben egy srác akivel haverok voltak, és mostanában kezdett el azon agyalni hogy "Lehet XY többet akart" és most meg örülne neki ha összejöhetne azzal a fiúval, pedig 5 éve nem találkoztak. És sok ilyen van.

Múltkor itt volt nálunk a tv szerelő :D kb 25 éves forma volt. Meg kellett adni egy tel.számot hogy értesítsenek , erre miután elment írt neki a srác hogy mennyire bejön neki és szeretné elhívni randira. Erre a tesóm azt mondta hogy van neki barátja, pedig nincs! És lekoptatta, mert azt mondja nem tetszik neki. Mert ő olyan pasit akar akit kinéz magának és epekedik érte, és úgy lesz az övé. Olyat nem aki teper érte...

2012. szept. 25. 22:35
 6/21 anonim ***** válasza:
32%
Valakinek nagyon helyre kéne tenni, mert ilyen hozzáállással nem is lesz pasija.
2012. szept. 25. 22:41
 7/21 anonim ***** válasza:
90%
Hogyha ő ezt akarja, az miért baj? Nem értem, ha epekedős pasit akar, miért érje be mással? Csak mert mindenki ezt csinálja? Nem az a lényeg, hogy pasija legyen, hanem hogy olyan pasija legyen, amilyet ő akar.
2012. szept. 25. 22:46
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Olyannal ne jöjjön össze,aki nem tetszik neki.Lehet,hogy olyan típus,aki egy pasival akarja leélni az életét és nem kufircol össze vissza.A társasági életről meg annyit,hogy nehéz olyan barátot találni,aki nem döf hátba.Olyan barátságokat én se szívesen kötöttem,amiknek nem volt semmi értelme.Meg kevés is a munkalehetőség,nincs pénz,lehet,ezért sem jár el,mert nincs miből,másoknak meg van.Szerintem az önbizalomhiánya miatt kell aggódni.
2012. szept. 25. 22:48
 9/21 anonim ***** válasza:
12%
Vigyázz, unokatesómmal is ez volt.Huszonévesen nem volt még barátja, már negyvenes ,de még mindig nincs.
2012. szept. 26. 08:22
 10/21 anonim ***** válasza:
59%
Vagy egyszerűen nem akar pasit! Van ez így. Lehet, hogy leszbikus csak ugye nem meri elmondani de amint lesz munkája, elköltözik akkor már élheti a saját életét és lesz egy barátnője, ne aggódj érte.
2012. szept. 26. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!