Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A "Bartha Zoé" csúnya név...

A "Bartha Zoé" csúnya név szerintetek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 18:08
1 2 3
 11/22 A Tengerész ***** válasza:
Nem. Amúgy az a baj vele, hogy mint a fenti kommentek egyik-másikából kiderül, vannak akik azt se tudják, hogy női név és nem férfi.
2013. jan. 2. 09:23
 12/22 anonim válasza:
Nagyon sok kislánynak adják mostanában ezt a keresztnevet, így bármilyen szép is (nekem tetszik), én mást választanék.
2013. jan. 2. 10:19
 13/22 anonim válasza:

Kissé kellemetlen, külföldön talán még ok lenne. Minden viszonylagos, nekem viszonylag visszataszító.

Érdemes két keresztnevet adni lányoknak is, és idővel, akár 12-13 évesen már el tudja dönteni a csemete, hogy melyiket tartja meg felnőtt korára.

2013. jan. 2. 17:52
 14/22 anonim ***** válasza:

Hát... Nekem a "Zoé" név valahogy mindig egy kicsit furcsának hatott, olyan "furán" néz ki, vagy nem is tudom... :-) (Talán a "Zoo" miatt?)

Viszont a hangzása nem rossz, szerintem érdemes vele megpróbálkozni...

2013. jan. 2. 20:56
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
És minek becézed? Zokninak.
2013. jan. 4. 06:36
 16/22 anonim válasza:
47%
Nem akarlak megbántani de én nem örülnék neki,de szertintem sokkal szebb lenne a"Bartha Anna"vagy a "Bartha Alaxandra de ez az én véleményem de az a lényeg hogy neked tetszen!
2013. jan. 4. 14:48
 17/22 anonim ***** válasza:

Szép név a Zoé, bár a magyar nyelvben elég furcsán, idegenül hangzik. Szerintem a vezetéknevetekkel együtt nem szép az összhangzása. Kemény, idegen, disszonáns. Esetleg rakjatok elé egy másik nevet, és úgy próbálgassátok.

Nem túl szerencsés ez az összeállítás:-(

2013. jan. 4. 16:37
 18/22 anonim válasza:
Szerintem szép név! Én a helyedben a biztonság kedvéért adnék neki egy második nevet ami egyszerűbb mint mondjuk Anna. Nekem tetszik a Zoé név mert különleges.
2013. jan. 5. 13:19
 19/22 anonim válasza:
Szerintem szép név de még az is jo hogy Bartha Isabella is jo vagy a Bartha Emma is jó de ha nem tetszenek a Zoé is jó ezek csak tippek remélem tetszenek. :)
2013. jan. 6. 14:59
 20/22 anonim válasza:

Szia!

Szerintem gyönyörű név, de ne ez alapján dönts. Esetleg olvas fel neveket, és figyeld, mit jelez az ösztönöd, nyugi, ha ösztönösen választasz akkor biztos az egyéniségéhez megfelelő, és szép név lesz.

Másrészt mg nincs két egyforma ember. Ami neked tetszik, lehet, hogy másnak nem, de ezzel nincs semmi baj, azért tud érdekes lenni a világ mert sok félék vagyunk. :)

2013. jan. 6. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!