Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kétszínűsködik velem...

Miért kétszínűsködik velem apósom?

Figyelt kérdés
Apósom ritkán segít apró dolgokba, megjavítani ezt azt. Párom sokat dolgozik, sokszor nincs itthon, ezért egy párszor volt olyan, hogy amikor férjem nem volt itthon, akkor itt volt nálunk javítgatni. Mikor férjem itthon van és akkor jön a "kedves" apuka, akkor nagyon szépen beszél velem még becézget is, viszont mikor nincs itthon férjem, mindig úgy szól hozzám, hogy nekem az nem igazán tetszik, meg elég furcsán beszél velem. Most mit tegyek? Legszívesebben elmondanék mindent férjemnek, de nem vagyok az az árulkodós típus, meg nem akarom, hogy utána meg én legyek a rossz, aki összeveszíti őket. Pedig csak egy szavamba kerülne, hogy többet ide ne jöjjön apósom, de nem ez a célom. Ja az pedig a másik dolog, hogy sokszor elkezd csipkedni, viccből persze, na de azért én nem gondolom, hogy egy ennyi idős embernek ilyeneket kéne csinálni, ráadásul a menyével, többször hozzám is simult hátulról (úgy tett, mint aki nem fér el mögöttem) és akkor csak mosolyog, nem vagyok paranoiás, de sajna tényleg furcsa dolgai vannak. Mit csináljak? Mondjak el mindent a férjemnek? (15 évig nem is látta a fiát)

2012. dec. 27. 14:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Először próbáld úgy intázni, hogy ne jöjjön akkor amikor a férjed nincs otthon. Ha úgy alakulna, akkor mondd le, hogy ide kell menned meg oda, nem érsz rá stb... Egy ideig ez biztos működni fog. Aztán meg ha úgy alakulna, hívj át egy szomszédot, barátnőt stb amikor ott az öreg. párszor ez is működhet.

Ha meg tényleg bunkózik, akkor próbáld meg felvenni, rögzíteni. Aztán akkor már kenyértörésre kerül a sor, mert megmutatod a fiának, hogy többet az öreget nem akarod látni.

Nyilván bejössz neki, azért próbálkozik, és lehet hogy amikor látja hogy nem megy semmire, besértődik és bunkó lesz. Az ilyen pasi a elég veszélyes.

Szóval először próbáld meg kikerülni, és ha nagyon nem megy, akkor eltávolítani.

2012. dec. 27. 15:00
 2/3 anonim ***** válasza:

En helyedben rászólnék és, ha nem veszi a lapot,akkor szólnék a férjemnek.

Sajnos sok após képes ilyesmire, fõleg, ha nem is tartották a kapcsolatot.

2012. dec. 27. 15:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezt csak Te tudod elintézni,főleg hogy kétszínű.Amikor olyan hangot üt meg veled ami neked nem tetszik,rakd helyre keményen.Érezze a menye vagy nem a kutyája.ha meg simul vissza kézből loccs neki.Észhez tér az öreg egyből.Ha nem tetszik neki mutasd meg merre van a kijárat.A te otthonod.Ha sunnyogsz lenyeled a hülyeségeit sosem lesz vége.Mindig nem lehet ott veled szomszéd férj barát.kemény legyél határozott lássa rajtad nem rettensz meg tőle
2012. dec. 27. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!