Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apósom megvádolt, mit tegyek?

Apósom megvádolt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

1 hete lesz holnap hogy voltam náluk, gyalog, kérdeztèk is! Na és ahogy letértem a sarkon após elvileg utánam jött, engem sehol nem lâtott és azt feltételezi hogy autóval voltam a szeretőmmel!

Felhîvtam nekem állt, hogy igy még inkább neki van igaza ha ennyire védekezek! Ha nem védekeznék azért lenne igaza! Én azóta nem is voltam náluk, kedvem sincs és félek is! Mit csinâljak??mit mondjak ha lemennék, minél tovább húzom annál rosszabb lesz? Párom külföldön dolgozik, 2havonta jár haza, neki sem mondhatom el mert ő is buta! Ő is vádolt már meg hogy nem könyvtárba voltam pedig de, meg ha sógornőmnél alszok akkor nem ott stb egy szóval bizalom 0 pedig nem adtam rá okot vele ellentétben, na de neki sem mondhatom el mert akkor féltékenykedne, a szüleinek hinne!

2012. szept. 24. 08:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé összecsaptad a mondanivalódat, de ha nem tévedek, az a bajod, hogy a párod is és a szülei is folyton arra gyanakodnak, hogy félrejársz.

Ha tiszta a lelkiismereted, nyugodt lennék a helyedben. De személy szerint én nem is tudnék együtt lenni valakivel, aki nem bízik bennem. A szülőket letojnám magasról. Csak a szájuk jár, de ha olyan biztosak a dolgukban, akkor bizonyítsák be. Ha pedig a párom még egyszer megvádolna, akkor nevezném utoljára a páromnak.

2012. szept. 24. 08:40
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Ja azt kihagytad, hogy a haverod várt a sarkon...
2012. szept. 24. 09:03
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha a párom féltékeny és nem bizik bennem nem hurcolásztatom magam idegen pasikkal titokban,vagy előre szólók hogy a haverom visz a félreértések elkerülése végett.(ilyen emberrel mint a párod nem lennék együtt,de ez én vagyok)

aposéknak ne mondj semmit.akármit mondasz rosszul jösz ki.

2012. szept. 24. 09:08
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Elég kusza az egész, de ez a lényeg:

"Párom külföldön dolgozik, 2havonta jár haza, neki sem mondhatom el mert ő is buta! Ő is vádolt már meg hogy nem könyvtárba voltam pedig de, meg ha sógornőmnél alszok akkor nem ott stb egy szóval bizalom 0 pedig nem adtam rá okot vele ellentétben, na de neki sem mondhatom el mert akkor féltékenykedne, a szüleinek hinne!"

Szóval akkor inkább azt várod, hogy apósod mondja. Nos, ezek szerint az "ő is buta" az magadra vonatkozott :-)

2012. szept. 24. 09:27
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért töröltetted ki azokat a válaszokat amikben leírják, hogy már ezt megkérdezted?
2012. szept. 24. 09:34
 6/15 anonim ***** válasza:

" Párom külföldön dolgozik, 2havonta jár haza, neki sem mondhatom el mert ő is buta!"

Te meg egy ringyó. Nem véletlenül feltételezik, amit. Az meg megint csak sajnálatos, hogy még a párodat is hülyének nézed!!

2012. szept. 24. 09:51
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én láttam az apósodat egy húszéves csajjal egy motoron...
2012. szept. 24. 13:01
 8/15 anonim ***** válasza:
74%

A múltkor még úgy volt, hogy egy fiú haverod várt a sarkon.... úgy meg azért már kicsit jogosabb az após feltételezése.

Ennek elhallgatása a jelenlegi kérdésben pedig arra ad okot, hogy én is úgy gondoljam, hogy egy hazug r.banc vagy.

2012. szept. 24. 13:03
 9/15 anonim ***** válasza:
79%
Milyen haverja? Nincs is itt sehol odaírva.
2012. szept. 24. 13:15
 10/15 anonim ***** válasza:
"Miért töröltetted ki azokat a válaszokat amikben leírják, hogy már ezt megkérdezted?"-itt nem lehet válaszokat törölni
2012. szept. 24. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!