Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apósom megvádolt, mit tegyek?

Apósom megvádolt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

1 hete lesz holnap hogy voltam náluk, gyalog, kérdeztèk is! Na és ahogy letértem a sarkon após elvileg utánam jött, engem sehol nem lâtott és azt feltételezi hogy autóval voltam a szeretőmmel!

Felhîvtam nekem állt, hogy igy még inkább neki van igaza ha ennyire védekezek! Ha nem védekeznék azért lenne igaza! Én azóta nem is voltam náluk, kedvem sincs és félek is! Mit csinâljak??mit mondjak ha lemennék, minél tovább húzom annál rosszabb lesz? Párom külföldön dolgozik, 2havonta jár haza, neki sem mondhatom el mert ő is buta! Ő is vádolt már meg hogy nem könyvtárba voltam pedig de, meg ha sógornőmnél alszok akkor nem ott stb egy szóval bizalom 0 pedig nem adtam rá okot vele ellentétben, na de neki sem mondhatom el mert akkor féltékenykedne, a szüleinek hinne!

2012. szept. 24. 08:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg lehet, mert én is azt írtam a kérdezőnek, hogy ezt a kérdést már pár napja kiírta. Eltűnt a kérdésem, meg az előttem lévőé is!!! Akkor hogy tűnik el?
2012. szept. 24. 14:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi csak jelezhetjük a moderátor felé ha valami nem tetszik...de nem törölgethetünk. Én legalábbis így tudom. És milyen sarkon látta a haverjával? Itt olyan sincs írva. Másik kérdéshez írtál...
2012. szept. 24. 14:42
 13/15 anonim ***** válasza:
De lehet töröltetni úgy, hogy jelenti a moderátoroknak, ők meg szerintem olvasás nélkül törlik, persze a kérdést nem, pedig jelentettem, hogy már egyszer megkérdezte...de nem baj. Törölték ki már teljesen értelmes kérdésemet és kommentemet is. Bár elismerem, hogy napjába ennyi marhaságot elolvasni fárasztó lehet.
2012. szept. 24. 14:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Kb két napja írta le ugyanezt a sztorit, és abban még az is benne volt, hogy egy haverja vitte kocsival az apósékhoz és ő várta a sarkon, ezért volt a balhé, amúgy ugyanazt írta csak akkor érthetőbben. Azóta a barát eltűnt...
2012. szept. 24. 14:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Jah értem.
2012. szept. 24. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!