Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért nem fogad el az "apósom"?

Miért nem fogad el az "apósom"?

Figyelt kérdés
3 éve élünk együtt a párommal de még mindig nem tud elfogadni.Nem mutatja ki de érezteti,mert ha valamit mondok oda se figyel meg mindig a fia a szent, ha valamin összevitázunk akkor csak is neki lehet igaza.Mindenütt vannak viták.Nem???Mi folyamatosan küzdünk építjük az életünket.Mindig rend van mindent megcsinálok ha a párom sokáig dolgozik,de mégsem elég.De a lányának a párja egy léhütö harminc éves mult egy normális munkahelye sem volt és öt mégis elfogadta.Akkor engem miért nem????
2011. szept. 26. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én apósom is holtbunkó, de én is az vagyok aztán szevasz! (De csak azért, mert engem nem használhat cselédnek, mint a nejét). Legalább pár napig használ neki és addig nyugi van!

23/N

2011. szept. 26. 17:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Talán nem kéne apóssal egy házban élni és minden könnyebb lenne. Egyébként mi nem fogjuk tudni megmondani, hogy mi a baja veled, szerintem a legegyszerűbb lenne, ha megkérdeznéd tőle, addig meg ne idegeskedj ezen.
2011. szept. 26. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Jah és Ő egyedül a szent, az okos, a tévedhetetlen. és rohadtul természetes, ha Ő elfelejt vagy téved valamiben.
2011. szept. 26. 17:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem élünk egy háztartásban,saját életünk van azt építgetjük...
2011. szept. 27. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!