Apósom nem fogad el engem, együtt lakunk, és zsarolja a páromat. Mit tegyek? Párommal még nem házasodtunk össze, de együtt vagyunk 5 éve.
Semmit nem tudsz tenni, azon kívül, hogy elmentek.
Nem fogod tudni megváltoztatni, ha nagyon kedves vagy hozzá akkor is rossz lesz, ha veszekszel akkor is rossz.
Én a párod helyében megmondanám nekik a vélemenyemet és megkérném, hogy hadd menjetek külön. Ha nem egyeznek bele, akkor is mennék, az ilyen napi szurkálódás hamar bedarál egy kapcsolatot.
A párod, hogy látja a helyzetet? Te igazán nem tudsz semmit másképp tenni, de ha a pároddal megtudod beszélni és közös nevezöre juttok akkor van megoldás. Tehát:1, ülj le a pároddal és indulatok nélkül beszéld meg a helyzetet.2, üljetek le apossal és higadtam beszéljétek meg miért ilyen és mit lát megoldásnak.
3, ezt záró jelben irom ha a párod nem áll meletted gondolkozz el a kapcsolaton. BESZÉLJÉTEK MEG A PROBLÉMÁT MERT HA MEGADBA TARTOD CSAK BOLDOGTALAN LESZEL ÉS TUTI RÁMEGY A KAPCSOLAT.
Koltozzetek el toluk, ilyen kornyezetbe nehogy babat szuljel!!! Soha nem leszel boldog.
Ha a parod nem koltozne el a szuleitol, en azt is meggondolnam, hogy folytassam-e a kapcsolatot vele.
Miert kellene nyelned, turnod, rosszul erezned magadat "otthon"? En nem martirkodnek, nem tennem tonkre magamat egyetlen ffi, az aposom miatt.
Mar az 5 ev alatt el kellett volna mennetek es valahol mar boldogan elhetnetek a paroddal.
Szia!
Szinte mindenben igazuk van a hozzászól oknak!
Nagyon vigyázz mert el fogod szúrni az életed,és a végén depressziós leszel!Ilyen környezetbe babát ne szüljél!Mert aztán akkor jön még a java,ha unoka is lesz.
Ne feled nem kell anyós,apósnak megfelelni a lényeg,hogy pároddal jól kijöjj.Egy megoldás van,mond meg párodnak,hogy te ezt így nem bírod,és szeretnél nyugalmas életet élni,ott ahol szeretnek téged.Költözzetek el.Ha szeret igazán a párod akkor megy veled,ha nem akkor nem kár érte!Apósod neked senkid,nem kell neki megfelelned!!
Az ilyen ember mind ő saját magát szereti csak!Én is beleestem ugyan ebe a helyzetbe mind Te vagy most!Csak én szültem unokát is,olyan éles harc lett,hogy most perelni fog azt mondja!Babát csak úgy vállalja ha nyugodt környezetet tudsz biztosítani neki!!Szorítok neked!
Szia egy édesanya
Igen!Az lenne a legjobb megoldás ha lépnél/lépnétek!
Akkor jöhetne a baba is:)Boldogságba,szeretetben,és békességben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!