Apósom nem fogad el engem, együtt lakunk, és zsarolja a páromat. Mit tegyek? Párommal még nem házasodtunk össze, de együtt vagyunk 5 éve.
Ameddig após hordja a nadrágot nálatok addig nem lesz nyugtod!!Vagy leültök vele egy kiadós beszélgetésre,vagy tönkremész miközben tűröd a modorát.
Tudja ő nagyon is jól mit csinál,sajnos tudja azt is hogy a markába vagytok!De iszonyatosan önző,önimádó fajta apósod!
Nem tudom így mi lesz veled/veletek!Nagyon sajnálom,hogy ilyen családba csöppentél!
Teljesen átérzem a helyzeted, kedves Kérdező, nekünk az anyósom keseríti meg ugyanígy az életünket. Sajnos anyagilag mi sem tehetjük meg, hogy különköltözzünk, nekem pedig lassan tényleg kezdenek tönkremenni az idegeim (idegi eredetű szervi betegségem is lett az utóbbi időben).
Miután párom egészen az utóbbi hónapokig nagyon jól megvolt otthon, és nem akaródzott neki elköltözni anyucitól (ez mostanra megváltozott, ő is a költözés pártján áll, mert rájött, hogy ha belemegy abba, amit anyósom tervez, sosem valósíthatjuk meg a közös álmainkat), hiába beszéltem neki, hogy így meg úgy jobb lenne külön. Sajnos erre mindig előjött a "dehát hogyan tudnánk albérletben lakni és megélni ketten havi hetvenezer forintból?"-című érveléssel, így nekem be kellett fognom a számat, mert bár nem tetszett, el kellett ismernem, hogy igaza van.
Úgyhogy most már egy éve arra gyűjtünk, hogy új életet kezdhessünk külföldön.
Én is a költözésben látom a megoldást, mint előttem sokan. Ne hagyd magad! Próbáld meg kihúzni, ha kell, összeszorított fogakkal, és mihamarabb különköltözni!
Amit viszont írtál, hogy a párod céget fog örökölni az apjától: mikor is lesz az övé a cég? Ha apu meghal, vagy már előtte? Nem mindegy azért... Én pl. képtelen lennék 20-30 évig egy lakásban élni egy ilyen emberrel, akinek a halálát kívánom... Ne hagyjátok magatokat zsarolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!