Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Most akkor ki az apósom?...

Most akkor ki az apósom? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Még nem tartunk ott,de már tervezzük,hogy eljegyzés,esküvő lesz. Nos párom szülei elváltak és az édesanyja megházasodott újra meg az édesapja is. Akkor most nekem párom igazi apukája az apósom vagy a mostoha apukája az apósom? Válaszokat előre is köszönöm.
2011. máj. 30. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az igazi. Gondolj bele, melyik az após definíciója a kettő közül: a házastársad apja vagy a házastársad anyjának a férje???
2011. máj. 30. 22:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A vérszerinti apja.

Nálunk is így van, a párom szülei elváltak, az apja egy másik földrészen él, évente 1x látjuk, így alig ismerem, az anyósom férjét viszont nagyon szeretem, nem hívom apósnak, mert végülis nem az, de a gyerekeim nagypapának tekintik. :)

2011. máj. 30. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Változó. Ha úgy vesszük a férjemnek két apósa van. Nekem édesapám az apám, de kb évente ha egyszer ÉN látom nemhogy a férjem (bár volt bemutatás meg hasonlóak), viszont 3 éves korom óta van a nevelőapám (akit mindig keresztnéven szólítok), aki nagyon fontos nekem, mégis csak ő nevelt fel engem anyuval. Szóval férjemnek igenis két apósa van, mert vérszerinti apámmal is tartom hellyel közzel a kapcsolatot, és nevelőapámmal is. És ha megkérdezném szerintem ő a nevelőapámat tekinteni "valódi" apósának, ha bármikor is szóba kéne őt hoznia.
2011. máj. 30. 22:51
 4/5 anonim ***** válasza:
76%

Nekem két anyósom van.

Az egyik nyolc éves koráig "nevelte", aminek a nyoma ott van a férjem hátátn (övcsatt).

A másik 10 éves korától fogva óvta, védte.

Lehet választani.

Az egyik közel lakik (20km) találkozunk évente.

A másik 450kmre lakik mégis nincs olyan hét, hogy ne csinálnánk nagy telefonszámlát. Már átszoktunk skypera.

2011. máj. 30. 23:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2011. máj. 31. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!