Lehet így élni? Volt már valaki ilyen helyzetben?
Kedves kérdező,ne haragudj,de jót mosolyogtam azon,amit írsz..
Elmesélném neked,hogy az én párom szinte ugyanez.. mellé még a körmét is rágja.. :S
De ott vagyok mellette,mert tudom,hogy nem igénytelenségből fakad.. fürdik naponta többször,áztatja a lábát,szépen vágom mindig a körmét a lábán,figyelek rá,nem gombás,mégis büdös.. hát ez van,elviselem...
Nem pehelysúlyú,mert 100 kg körül van,de én szeretem benne.Van rajta felesleg,de azért még mindig nem igénytelenül túlsúlyos.. Az az igazság,hogy nekem jobban is tetszik így.. imádok odabújni hozzá,biztonságban érzem magam,ha ott van velem..
Horkolás.. ha felébrednék,hogy horkol,szépen megsimogatom,szólok neki,hogy forduljon meg.De volt olyan is h hiába szóltam neki,hogy forduljon meg,annyira fáradt volt,h nem is vette észre.Nah akkor felvettem a telefonommal hogy úgy horkol,h szinte a háztető is emelkedik,másnap megmutattam neki,és jót nevettünk az egészen.Persze biztos idegesítő,ha mindig ezt csinálná,de nem tehet róla,és még én is járhatok így..
A körömrágásra meg tinikorában szokott rá,de próbál ellene tenni. olyankor rászólok,vagy viccesen rávágok a kezére,mint egy gyereknek,és tudja h nem kellene..
Szerintem csak hozzáállás kérdése az egész.
Nekem is vannak rossz tulajdonságaim,amiket ő elvisel,és fordítva.Nem vagyunk tökéletesek,de ha szeretjük egymást,nem akadály az ilyesmi.
Majd akkor válnék,ha megütne,vagy hasonlók,de ezek tényleg nem olyan dolgok,amik a házasságod végét jelentenék...
Viszont,ha nem szereted,és nem is teszel semmit sem azért,hogy visszahozd az életetekbe a boldogságot,akkor inkább tényleg hagyjátok a fenébe az egészet..
Ajánlok figyelmetekbe egy filmet.A címe:
Amit a szexről még tudni akartál
Nem régen dobták ki,ilyesmiről szól,mint amit te is leírtál.Tanulságos!
Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!