Lehet így élni? Volt már valaki ilyen helyzetben?
11
Ezért írtam, hogy sosem szerette a srácot, mert ezeket csak az írja, és hozz a fel kifogásnak.
Egy nő ha bármit érez, tesz a dolgok ellen, és nem hagyja, hogy a társa ilyen állapotban legyen...
Tudod kedves kérdező, még ha valaki nem is szereti a másik embert szerelemmel és valódi mély érzéssel, akkor is törődik a másikkal, mert egy fedél alatt él vele, és mert egykor felelősséget vállalt érte.
Egy valódi ő odafigyel... büdös a lába? vegyél neki bőr cipőt, vidd el a dokihoz, ápold és segítsd.
Elhízott? nem mindig a kaja a ludas az elhízásban az esetek nagy többségében lelki rejtőzés áll.
Horkol? mennyiből áll megbökni? vagy megkérni, hogy forduljon oldalra? Szipog? na és, meg van fázva, egy jó C vitamin csodákra képes-te nem voltál megfázva még?
13+
*büdös a lába? vegyél neki bőr cipőt, vidd el a dokihoz, ápold és segítsd.Figyelj oda, hogy naponta kétszer tusoljon+minimum cseréljen zoknit míg rendbe nem jön.
Azért a kommentjeidből te sem lehetsz egy könnyű eset. Ha ennyire undorodsz, miért nem válsz el? Így ez nem élet. Zugevő. Mit eszik titokban?
Én komolyabb problémák miatt váltam el. Ami számomra komoly probléma, ha az egyik fél akar, a másik fél nem akar gyereket. Vagy ha az egyik fél szeretne önállóan, szülők nélkül lakni, a másik fél pedig nem, mert az a kényelmes, ha nem kell a családfenntartó szerepét játszani. Számomra az ilyen kaliberű dolgok komoly problémák, de a büdös a lába, hízik, azok kellemetlen problémák, de ha komoly, mély érzelmű kapcsolat van közöttünk, akkor minden megbeszélés kérdése. Vagy nem jól közelítetted meg a témákat vagy a férjed mégsem annyira jó ember, ha számára a te véleményed, a te boldogságod semmit nem jelent....
*de csak hízik..zugevő.
Mert boldogtalan, és rejtőzik. Mert nincs pozitiv feltöltődése, nincs öröm az életében.
Mikor nevettetek egy jót-de úgy igazán? mikor figyeltél erre, hogy egy kis vidámságot csempész a napjaiba?
Te biztos 26 év után is ugyanaz a karcsú, feszesbörű, feszes mellű, feszes hüvelyű, ránctalan, szépfogú, dúshajú, topmodel vagy.
Meg tudom érteni, hogy jobbra vágysz...
*Mikor nevettetek egy jót-de úgy igazán? mikor figyeltél erre, hogy egy kis vidámságot csempész a napjaiba?
És mielőtt felhorkannál: igen, ez a nő dolga,aki összefogja a családot és odafigyel a hozzátartózóira.
Érdekes, ha férfi teszi fel a kérdést, akkor biztos az lenne minden válasz, hogy menj el futni vele, vedd rá a napi 3x-i lábfürdésre, egy nőnek igenis az a feladata, hogy kívánatos legyen...
Egy férfi miért lehet disznó? Neki miért nem kell semmit csinálnia? A kérdező férje sem szeretheti a kérdezőt, ha hagyta odáig elfajulni a dolgokat, hogy a felesége undorodik tőle.
De a nő a hibás. A nő ne legyen boldog. A nő kussoljon, takarítson, főzzön, és tudja, mikor fogja be a pofáját, különben joggal b@sszák szájba.
Helló, 2013!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!