Lehet így élni? Volt már valaki ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
26 év házasság...megszokás és már undor is. Még leírni is szornyu! Jó ember, de engem idegesít..elhízott, budos a lába, vagy horkol, vagy szipog...boldogságra vágyom2012. dec. 27. 10:23
21/33 anonim válasza:
Szerintem ha ezek a kis apróságok is zavarnak tőle akkor neked kéne elgondolkodni, hogy mi is a probléma. Ha meg van, akkor azon gondolkozz, hogy meg lehet-e oldani egyáltalán. Ha igen, tegyél érte. Ha nem, hagyd el...
22/33 anonim válasza:
19
A nő ne csak testtel legyen nő-hanem belsőleg is legyen nő, érzésileg, érzelmileg.
mit érsz a plasztikai sebész által feltuningolt agyon vagdosott felpumpált testeddel, ha körülötted tönkre mennek azok, akik igazán fontosak?
23/33 anonim válasza:
Helló 19-es. Senki nem ezt mondta, amit te írsz. Itt többnyire inkább azt mondják, hogy ezek alapvetően nem lennének válóokok, neki is együtt kéne működnie abban, hogy megszűnjenek ezek a problémák. Biztosan mindketten hibásak abban, hogy idáig fajultak a dolgok. A felsorolt problémákban vannak olyanok, amikről nem biztos, hogy tehet a férfi. Ilyen a horkolás és a szipogás. A szipogás lehet egy rossz szokás, amiről le lehet szokni ugyan, de ugyanúgy el lehet viselni is, nem nagy kaliberű probléma. Nem válóok, ha így jobban tetszik. A horkolásról sem tehet általában az ember. Ha már külön szobában alszik, akkor nem tudom mennyire zavaró becsukott ajtó mögül a horkolás. Esetleg még ott a füldugó. Ebben nem hiszem, hogy sok mindent tud tenni a férj. Apám is sokáig horkolt, aztán egyszer csak elvágták, már nem horkol vagy csak nagyon ritkán. De hogy mitől szűnt meg vagy mitől jött elő, nem tudom. A büdös láb sem mindegy, hogy valami betegség miatt van vagy 1 hétig ugyanazt a zoknit hordja.
24/33 anonim válasza:
De a szülés után megereszkedett hasról a nő tehet.
25/33 anonim válasza:
24. Annak is több oka lehet. Nem biztos, hogy hájtól van. Hallottál már arról, hogy valakinek annyira kinyúlik a bőre, hogy hiába nincs rajta háj, attól még a has megereszkedett? Ha nem gazdag, nincs pénze plasztikázásról, akkor is ő tehet róla?
26/33 anonim válasza:
26 év? Akkor valahol a 46 körül lehet. Ha szétnézel a 45-50 évesek között, igen csak nem úgy néznek ki mint a 20 évesek. Legtöbbnél ott vannak a plussz kilók. Horkolni is sok ember horkol. Büdös láb? Ha más betegségtől akkor nehezebb javítani, de kis ecetes vizes áztatás csodákra képes. A szipogásra meg csak oda kéne figyelni. Szépen szólni, talán zsepit használjon. Tulajdon képp együtt sem válóok az egész. Mint írták, valami mást keressél a kapcsolatban, ami nem működik. Esetleg, mivel te sem vagy már tini, egy utolsó nagy fellángolásra vágysz? Mert milyen szép is volt a kezdet. Jó lenne ujra átélni?
27/33 anonim válasza:
Ha boldogságra vágysz, akkor válj el. Lehet a férjed is ugyanerre vágyik, csak nem meri kezdeményezni a válást. Aki "zugevő", meg csak hízik és nem ad magára, ott többnyire lelki gondok vannak. Lehet neki is uez a gondja mint neked.
30/33 anonim válasza:
rettentő kínok ezek, tényleg pokol lehet egy szerencsétlen megereszkedett hasú büdös lábú pasival élni.
Te mami, én úgy gondolom neked kár volt ezt az egész házasságosdit elkezdened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!