29 hétre megszülettek iker fiaim 1.5 kg-osak. Aze ggyik aránylag jól van a másiknak nincs tapintható vérnyomása, és nem működik a veséje. Most mi várható? Volt valaki hasonló helyzetben? Túl fogja élni? Az orvos nem sok jót jósol.
Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 21:15
1/23 anonim válasza:
Ne haragudj, nem tudok érdemben válaszolni, csak annyit szeretnék írni, hogy kitartás, szurkolok a Pinduriknak. Sok erőt, és bízz a legjobban.
2/23 anonim válasza:
Ó szegénykém, sok kitartást kívánok, bízzál benne, a 29. hét és a 1,5 kg azért biztató
3/23 anonim válasza:
Gondolok rátok, nagyon remélem, hogy minden rendben lesz!
4/23 anonim válasza:
Nagyon drukkolok nektek! Másfél kiló az nem ki súly!Amikor szültem volt egy baba aki alig volt egy kiló!
5/23 anonim válasza:
szia! szerintem is van remény, egyik ismerősöm babája 800 grammal született és végül nem lett semmi gond! olyan fejlett ma már az orvostudomány, nagyon szorítok nektek, nekik és minden jót kívánok!!
6/23 anonim válasza:
Az én fiam 18 éve született 1400g és most egy teljesen egészséges 180cm magas felnőtt férfi.Bízunk benne,hogy minden oké lesz kitartás neked és erőt mindenhez.
7/23 anonim válasza:
Én is drukkolok!Én nem,de a barátnőm volt hasonló helyzetben,neki iker lányai születtek.Nem akarom leírni a történetet-azzal vádolnának,hogy ijesztgetlek-sajnos nem happy and-el végződött a történet.
8/23 anonim válasza:
happy and=happy end.Bocsi,csak a gyerkőcöm "követel",altatás van.
9/23 anonim válasza:
Szia!
Mi két hete jöttünk haza és a koraszülöttön voltunk. Igaz nálunk nem volt nagy baj, csak két héttel hamarabb jött és másfél napig kellett egy kis oxigénrásegítés a babámnak. Na ott volt egy baba, aki 600 g-al született. Sőt, az ott lévő babák nagy 100%-a akkora, mint a tiéd és nagyon jól vannak!
10/23 anonim válasza:
Belinkelek egy korababás fórumot, bocs ha már ismered, esetleg regisztráltál is. Itt hasonló sorsú kismamák és kisbabák vannak. Szorítok Nektek, bár a másfél kiló és 29 hét tényleg nagyon biztató. Ezen a fórumon nagyon sok 24-26 hétre született kisbaba van, es megnőttek, jól vannak. Most éppen vannak ikrs kismamák is. Vedd fel velük a kapcsolatot!
Minden jót nektek, nőjjenek hamar meg a babáid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!