29 hétre megszülettek iker fiaim 1.5 kg-osak. Aze ggyik aránylag jól van a másiknak nincs tapintható vérnyomása, és nem működik a veséje. Most mi várható? Volt valaki hasonló helyzetben? Túl fogja élni? Az orvos nem sok jót jósol.
Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 21:15
12/23 anonim válasza:
Szia, nekem apukám született ezelőtt 66 évvel 1,5 kg-san, a nagymamám mindig elmeséli, hogy rögtön elvitték megkereseztelni, mert nem gondoltál, hogy megéri a másnapot :). Szóval drukkolok és kitartás! légy pozitív!
13/23 anonim válasza:
szia!
Gondolom, Te vagy,aki írt ki kérdést,hogy barnázol..
Már akkor drukkoltam,hogy nehogy baj történjen.
Remélem jól vagytok és a kicsikéidnek szorítok nagyon nagyon!!!
14/23 anonim válasza:
Kitartást, és sok erőt kívánok! Minden rendben lesz, ne aggódj!
17/23 anonim válasza:
Szia.nagyon aggódom én is értetek,ha esetleg tudsz írj nekünk pár szót,hogy hogy vannak a babáid?Kitartást és jó egészséget kívánok nektek.
18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket!!!"jól vagyunk"Lefogytak a drágáim 6grammnál nem akarnak többet enni eggyenlőre,de remélem ez is változik.az eggyik babával voltak komplikációk nem volt vese működés.mérhető vérnyomás stb...de túl van rajta most az evéssel próbálkozunk.Oxigén is kell még neki sajnos.Köszönöm hogy aggódtok,innen is látszik mennyi jó indulatú ember van:)puszi nektek.
2012. jan. 6. 21:16
19/23 anonim válasza:
Nagyon orulok nektek, gyarapodjatok szepen, es menjetek haza hamar a korhazbol! En nagyon szoritok nektek! En linkeltem a korababas oldalt, megnezted mar? Ha van idod, erdemes.
A masik baba teljesen jol van, lelegeztetni sem kell?
Minden jot, sok egeszseget nektek!
20/23 anonim válasza:
Hála az égnek!Írj majd,remélem minden a legjobban alakul a jövőben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!