Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon kedves barátom. A Szilvesztert nem együtt töltjük, én egy kisebb társasággal leszek. Utálja az alkoholt, és megkért, hogy ne igyak, különben megszakítja velem a kapcsolatot. Nem lerészegedni megyek.... A legtöbb ember szerintem iszogat szilveszterkor, ha jól érzi magát. Próbáltam vele megbeszélni, reménytelenül. Nem vagyok piálós fajta, csak most, ünnepkor innék kicsit. Ti mit tennétek a helyemben?2012. dec. 26. 01:21
11/11 anonim válasza:
Hát, bocs de ezen jót röhögtem. Én soha nem iszok alkoholt, de a baráti társaságomból többen igen, és ebből még sosem volt probléma, pedig egy helyen vagyunk, nem is külön "bulizunk".
(Abba mindig belekötök, és most sem vagyok képes megállni, hogy "ha valaki jól érzi magát, iszik", "a bulikban inni kell". Hát ha jól érzi magát, minek iszik?, Ha egy buliban inni kell, akkor ne nevezzük bulinak...)
Ha nem kis 13-14 éves vagy, a lényeg csak annyi, hogy hülye vagy, hogy ezt egyáltalán megkérdezted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!