Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Máshol is szar a karácsony?

Máshol is szar a karácsony?

Figyelt kérdés
2012. dec. 25. 22:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nem mondanám szarnak, de volt már jobb is.

Anyukámmal egy hete jöttünk el otthonról, mert öcsémnél elszakadt a cérna és kékre-zöldre vert minket. Most egy másik városban lakunk, két bőrönddel meg pár pokróccal. Nem vagyok szomorú, meleg van, van fa is és itt vagyunk egymásnak. A legrosszabb az, hogy nem tudjuk hol leszünk két hét múlva, de túléljük. :)

2012. dec. 25. 23:06
 12/23 anonim ***** válasza:
Az enyém az. Az egyik legsz*rabb.
2012. dec. 25. 23:31
 13/23 anonim ***** válasza:

Annyiból "szar", hogy a kisfiam lebetegedett, kórházban is voltunk, de gyógyszert nem kapott. Holnap lesz újra doki, addig meg megöl az aggodalom és a tehetetlenség.

A betegség miatt nem tudtunk lemenni a családhoz, hármasban vagyunk itthon.

2012. dec. 26. 09:06
 14/23 anonim válasza:
Én 18 éves vagyok nem mondanám rossznak a karácsonyt, de már nincs meg az a hangulata nekem, mint 2-3 évvel ezelőtt, valahogy más lett. Nem is voltam ráhangolódva az ünnepre és egy kis családi vita is belejátszott, de egész tűrhető. Én is éppen ezen gondolkodtam, hogy másnak is vannak ilyen problémái vagy csak nekem, de úgy látszik nem vagyok egyedül.
2012. dec. 26. 11:11
 15/23 anonim ***** válasza:

Én a pároméknál voltam 24-én. Szuper volt, igazán szeretetteljes, vidám, mosolygós...

25-én nálunk voltunk, az én szüleim már másabbak...jó volt.

Ma pedig a nővéremék jöttek, velük is karácsonyoztunk cseppet.

2012. dec. 26. 11:39
 16/23 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok: gondjaim nekem is vannak, 3 diplomával még mindig nem tudtam elhelyezkedni, folyton a számlákon rágógom, apukám nagybeteg stb.

Mindenkinek vannak gondjai, csak ki így, ki úgy viseli...:(

2012. dec. 26. 11:41
 17/23 anonim ***** válasza:

Bocs, de a tengerimalacoson behaltam :D. De komolyan, hogy lehet vki ennyire sültparaszt?

Nálunk is az volt, de kb. mindig, mert minden apróság miatt csesztetnek a szüleim még most is, ha meg szólok vmi miatt kulturált hangnemben, akkor ne dirigáljak meg kuss... de már megszoktam...

2012. dec. 27. 12:16
 18/23 anonim ***** válasza:
Nincs meg a varázsa az a baj már.. 18 vagyok még jó, hogy van öcsém aki tud örvendeni minden ajándéknak. Hát sokkal jobban telne ha lenne egy pasi is mellettem.. Végülis karácsony eltelt én már a szilvesztertől félek.
2012. dec. 27. 13:55
 19/23 anonim ***** válasza:

Csak nekem nincs meg hangulatom ilyenkor/nap végére sokszor elveszik/anyám idegbeteg tud lenni/öcsém egy tápos szarzsák.

Na meg persze egy emberrel könnyebb lenne az egész.

2015. dec. 23. 17:36
 20/23 anonim ***** válasza:

mar megint iden is ejszaka ugyelek

Boldog unnepeket tele lesz a munkahelyem reszeg hulyekkel akik azt hiszik azonnal belehalnak a 3 hete fajo bokajukba stb stb

hazaerek alszom ebredek par ora karacsony jonnek a gyerekek aztan ugyelek

2015. dec. 23. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!