Máshol is szar a karácsony?
Nem mondanám szarnak, de volt már jobb is.
Anyukámmal egy hete jöttünk el otthonról, mert öcsémnél elszakadt a cérna és kékre-zöldre vert minket. Most egy másik városban lakunk, két bőrönddel meg pár pokróccal. Nem vagyok szomorú, meleg van, van fa is és itt vagyunk egymásnak. A legrosszabb az, hogy nem tudjuk hol leszünk két hét múlva, de túléljük. :)
Annyiból "szar", hogy a kisfiam lebetegedett, kórházban is voltunk, de gyógyszert nem kapott. Holnap lesz újra doki, addig meg megöl az aggodalom és a tehetetlenség.
A betegség miatt nem tudtunk lemenni a családhoz, hármasban vagyunk itthon.
Én a pároméknál voltam 24-én. Szuper volt, igazán szeretetteljes, vidám, mosolygós...
25-én nálunk voltunk, az én szüleim már másabbak...jó volt.
Ma pedig a nővéremék jöttek, velük is karácsonyoztunk cseppet.
utolsó vagyok: gondjaim nekem is vannak, 3 diplomával még mindig nem tudtam elhelyezkedni, folyton a számlákon rágógom, apukám nagybeteg stb.
Mindenkinek vannak gondjai, csak ki így, ki úgy viseli...:(
Bocs, de a tengerimalacoson behaltam :D. De komolyan, hogy lehet vki ennyire sültparaszt?
Nálunk is az volt, de kb. mindig, mert minden apróság miatt csesztetnek a szüleim még most is, ha meg szólok vmi miatt kulturált hangnemben, akkor ne dirigáljak meg kuss... de már megszoktam...
Csak nekem nincs meg hangulatom ilyenkor/nap végére sokszor elveszik/anyám idegbeteg tud lenni/öcsém egy tápos szarzsák.
Na meg persze egy emberrel könnyebb lenne az egész.
mar megint iden is ejszaka ugyelek
Boldog unnepeket tele lesz a munkahelyem reszeg hulyekkel akik azt hiszik azonnal belehalnak a 3 hete fajo bokajukba stb stb
hazaerek alszom ebredek par ora karacsony jonnek a gyerekek aztan ugyelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!