Karácsonykor kinek "kell" felhívnia a másikat ilyen esetben?
Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok, férjjel, 2 gyerekkel. Az utóbbi fél évben nagyon megromrott a szüleimmel a viszony. Ez volt az első szenteste, amikor nem mentünk át karácsonyozni. Én nem hívtam fel őket, és ők sem hívtak, hogy kellemes ünnepeket kívánjunk egymásnak. Szinte biztos, hogy elvárták, hogy én telefonáljak, mivel én vagyok a "gyerek", így nekem "kell"! De szerintem ezt ők is megtehették volna. Egyébként nagyon ritkán beszélünk. Akkor is felületesen.
Most azon gondolkodom, mégis felhívom őket, mert több akarok lenni, mint ők. Nem tudom.. Érdekelne a véleményetek! Illetve a hasonló helyzetben lévők válaszát is várom. Köszi!
2012. dec. 25. 09:37
1/4 anonim válasza:
Szerintem is hívd fel, mégis csak a szüleid, a gyerekeid nagyszülei.
2/4 anonim válasza:
Én nem hívnám fel. Persze attól is függ, mitől romlott meg a viszony. Ha folyton ők a parasztok, meg alád tesznek stb. akkor én úgy lennék vele, hogy én aztán nem megyek utánuk.
4/4 A kérdező kommentje:
Beszéltem velük. Bár még mindig nem gondolom, hogy a gyereknek kell mindig minden esetben megtenni a lépéseket..
2012. dec. 26. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!