Csak az én apám ilyen karácsonykor?
Figyelt kérdés
Elôszôr is reggel 8 óta az interneten játszik valami játékot. egész nap nem csinált semmit. mikor szoltunk neki : " a k.rva életbe haggyatok már békén " anyám szólt hgy mingyárt kész az ebéd : " b.zd meg még csak ott tartasz? siess a k.rva életbe mert g.cire éhes vagyok. ezeket persze ordítozva. nem csak ünnepekkor ilyen de reméltem hogy most karácsonykor ôsszeszedi magát. még orákon át sorolhatnám hogy csak ma mivel sértett meg engem és a tôbbi családtagot is... csak az én apám ilyen paraszt?2012. dec. 24. 14:05
1/16 anonim válasza:
nekem anyám élettársa 2 hete részeg folyamatosan,ma és tegnap csak veszekedés volt,és lesz is,így rontja el az összes karácsonyt,csládi ünnepet,hogy beba.ik és mindenkinek elcseszi a kedvét
2/16 anonim válasza:
Akkor ne szóljatok hozzá, hogy legalább a ti kedveteket ne rontsa el.
Boldog Karácsonyt!
4/16 anonim válasza:
Szerintem próbáljátok figyelmen kívül hagyni...Tudom nehéz de azért ki mégse dobhatjátok.
Remélem azért Boldog Karácsonyotok lesz!
5/16 A kérdező kommentje:
Ha mi nem szolunk hozzá akkor oda jôn a szobába és elkezd bármi miatt, tényleg olyan dolgok miatt üvôltôzni ami semmiség. neked is boldog karácsonyt amugy :))
2012. dec. 24. 14:22
6/16 anonim válasza:
Jobb mintha a saját apád alkoholista,és nem telik el nap,h hazajön részegen és az anyukádra támad, sőt már késsel is fenyegetődzött nem egyszer, volt,h én védtem meg sokszor anyut a testemmel kiskoromban,h ne verje agyon!:(
7/16 A kérdező kommentje:
Sajnos az én apám alkohol nélkül is ilyen agresszív. az én anyámra is támadt már apám de én sose tudtam megvédeni.... :(
2012. dec. 24. 14:28
8/16 anonim válasza:
anyám élettársa tegnapelőtt azzal fenyegetőzött,hogy öngyilkos lesz,de előtte még megölet minket
9/16 A kérdező kommentje:
Utolsó ez nagyon durva lehetett, sajnállak :s
2012. dec. 24. 14:32
10/16 anonim válasza:
Én csak azért tudtam megvédelmezni tőle, mert ráfeküdtem, most anyum perpillanat kórházba van,mert véget akart vetni az életének apu miatt,mert majdnem megölte egy hete, de már megbánta, most a bátyám barátnőjénél vagyunk,ott leszünk az ünnepek alatt, az a legrosszabb az egészben,h az a ro..t rendőrség csak akkor fog tenni valamit,mikor már késő lesz,vér folyik!:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!