Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak az én apám ilyen karácson...

Csak az én apám ilyen karácsonykor?

Figyelt kérdés
Elôszôr is reggel 8 óta az interneten játszik valami játékot. egész nap nem csinált semmit. mikor szoltunk neki : " a k.rva életbe haggyatok már békén " anyám szólt hgy mingyárt kész az ebéd : " b.zd meg még csak ott tartasz? siess a k.rva életbe mert g.cire éhes vagyok. ezeket persze ordítozva. nem csak ünnepekkor ilyen de reméltem hogy most karácsonykor ôsszeszedi magát. még orákon át sorolhatnám hogy csak ma mivel sértett meg engem és a tôbbi családtagot is... csak az én apám ilyen paraszt?
2012. dec. 24. 14:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

8 Mondjátok neki,hogyha kihagy titeket a sorozatgyilkosságból és csak magát öli meg,akkor ki tartja vissza?

Az én apám régebben csinálta ezt évközbe,de karácsony napján,arra az egy estére mindig visszafogta magát.Mostmár erre az egy napra sem.Jobb az élet az ilyen emberek nélkül.

2012. dec. 24. 14:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Őszintén sajnálom, békés karácsonyt!
2012. dec. 24. 16:24
 13/16 anonim ***** válasza:
:D Laza ficak lehet.
2012. dec. 24. 21:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Amúgy lehet hogy túl stresszes a munkahelye és így jön ki rajta nem?
2012. dec. 24. 21:14
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen lehet , de mért rajtam/rajtunk kell levezetni minden dühét?
2012. dec. 24. 22:16
 16/16 anonim ***** válasza:
a karácsony nem változtatja meg az embereket...
2012. dec. 24. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!