Mivel nem tartom, mint ünnepet, így nem lehet szar.:))
2012. dec. 25. 22:27
7/23 anonim válasza:
Ahogy vesszük. Tegnap eljött a család, anyósom is, akit utálok. Egész nap a konyhában robotoltam, elfáradtam. Semmi karácsonyi hangulatom nincs. Anyám a nagymamámtól kért pénzt, hogy ma ebédet tudjon főzni és meg tudjon minket hívni. Király! Mamám meg tőlem kért pénzt, hogy fel tudja tölteni a telefonját. Én meg gyeden vagyok és közben megszűnt a munkahelyem, a férjemet is kirúgták. Hát igen, kicsit sz@r a karácsony, de nálunk legalább még meleg van és nem éhezünk. Ha ezt nézzük, akkor tök jó ez a karácsony. És még a kislányunknak is tudtunk venni ajándékot.
2012. dec. 25. 22:30
8/23 anonim válasza:
Nekem az, barátnőm 4 napja szakított velem, ajándékát amit vettem neki nem adhatom oda mert csak kidobná és nagyon bánt engem hogy minden előjel nélkül csak úgy szakított velem. Nagymamám kórházban van ma ott töltöttük a délelöttünket. Én nekem hiányzik a barátnőm bátyámnak itt volt a barátnője csak úgy irigykedtem rájuk hogy dúl a szerelem, húgom is a párjával volt ma én meg egyedül.
De aminek örülök hogy a családban többieknek jó a karácsonyuk szegény nagyimat leszámítva de nagyapám ott van vele csak akkor hajlandó hazamenni ha már hazazavarják az ápolók. Sajnos ez van, lehetett volna jobb is az idei karácsonyom de nem tudok mit csinálni, aminek örülök hogy a sok rokonlátogatást megúsztam.
2012. dec. 25. 22:49
9/23 Quorra válasza:
Inkább unalmas.
2012. dec. 25. 22:56
10/23 anonim válasza:
nem, mindenki veszekedett mindenkivel, valamelyik gyökér még a tengerimalacomnak is beszólt, én meg idén úgy döntöttem, hogy szarok rá, és csak röhögtem rajtuk és elmentem zabálni oszt cső
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!