Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én nem lakok az anyukámmal,...

Én nem lakok az anyukámmal, már vagy 6 éve idáig mindig jártam hozzá kéthetente, de most hetek óta nem is jelentkezik, nemtudom elérni telefonon küldtem már neki száz üzenetet és semmi. Aggódnom kellene?

Figyelt kérdés
Apukám szerint nem kell aggódnom mert biztos lemerült a telója vagy vett másikat vagy csak lement a pénz a telójáról de én ngyon aggódom miatta ilyet még sose csinált.

2012. dec. 25. 18:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%
A nagybatyad nem tudna elugrani az anyukadhoz?Ha jol ertettem ,ö ott lakik.
2012. dec. 25. 19:01
 12/20 anonim ***** válasza:
80%
Ez most komoly? Hetek óta nem tudsz semmit anyukádról, nem lehet elérni telefonon és te itt a gyakorin érdeklődsz, hogy mit tegyél? Hát nem tudom én már biztosan megpróbáltam volna személyesen utánajárni, hogy mi lehet vele....
2012. dec. 25. 20:08
 13/20 anonim ***** válasza:
60%
Igen van okod aggódni! Nekem édesapám a munkahelyén hunyt el, nem jött időben haza. Mi találtuk meg. A távolság ilyenkor kifogás. Emeld fel a feneked és személyesen menj hozzá. Lehet semmi sincs, és akkor megnyugodsz!
2012. dec. 25. 20:16
 14/20 anonim ***** válasza:
80%
Eleve nem értem hogy ha hívtad (vagy csak sms-t írtál?) akkor az miért lenne kifogás,hogy nincs pénz a kártyáján? Attól még fel tudja venni. Apukád Anyukáddal lakik? Vagy Te laksz Apukáddal? Címét csak tudod, megnézted már a telefonkönyvet? Sokmindent nem értek,de itt valami nagyon nem kóser... De remélem minden rendben lesz!
2012. dec. 25. 20:17
 15/20 anonim ***** válasza:
87%

Pár éve nyaralni voltunk a családommal külföldön és a a férjem szülei eléggé betegesek voltak már akkor.

A férjemet 1 hónapig nyaggattam, hogy biztos elmenjünk-e vagy mi legyen?! Azt mondta, hogy már ki van fizetve. Megvettünk mindent (élelmet, háztartási dolgokat). Főztem is még nyaralás előtt 1 nappal, hogy minden napra legyen meleg ételük. Azaz, csak melegíteni kelljen a mikróba.

Egy hétre mentünk el, de már a harmadik nap nem vették fel a telefont. Minden létező embert körbehívtam, de vagy nem lehetett elérni azokat, akiktől segítséget vártam vagy azt mondták, hogy nem látnak mozgást, de nem tudnak bemenni.

Tudni kell, hogy anyósoméknak volt egy nagytestű kutyájuk, akitől senki sem tudott bemenni, még az "ezer éves" szomszéd sem, aki a kutyát kölyök kora óta ismerte.

Végül felhívtam a rendőrséget és tájékoztattam őket. Ők kimentek anyósékhoz, majd hívtak egy állatorvost, aki altatót adott a kutyának. Bementek és apósom már nem élt, anyósom pedig elesett és a fürdőszobában találtak rá.

Apósom valószínűleg anyósomnak akart segíteni és eközben elesett és beverte a fejét. Anyósom pedig ő rajta akart segíteni és közben ő is elesett, csak szerencsésebben úszta meg a dolgokat.

Mondanom se kell, hogy azonnal hazaindultunk. Gyerekestül, kutyástul.. Az állatorvost ki kellett fizetnünk, de hogy őszinte legyek.. lesz@rtam és most se érdekel az a kb. 10ezer forint, amit kért.

Sajnos azóta anyósom is meghalt :(

Mai napig lelkiismeret furdalásom van, hogy elmentünk nyaralni. A férjem szülei, ő sokáig sírt és magába volt fordulva, de annyit mondott nekem nem olyan rég, hogy ne emésszem magam emiatt. Ha nem megyünk el nyaralni, akkor is megtörténhetett volna.

Mivel boncolást is csináltak, így megállapították, hogy szinte azonnal meghalt. Tehát, így sem úgy sem tudtunk volna semmit sem tenni. :(

2012. dec. 25. 20:39
 16/20 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem ez kamu kerdes.
2012. dec. 25. 22:07
 17/20 anonim ***** válasza:
60%
Én más ismerőseimnél is tuti kiderítettem volna már mi baja, ha kell odautazok, nemhogy a saját anyámnál. Az meg nem válasz h "távolság".
2012. dec. 25. 23:40
 18/20 anonim válasza:
Van valami fejlemény?
2012. dec. 27. 10:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2013. júl. 10. 21:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2014. máj. 18. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!