Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Mi lehet a baj velem?

Mit tegyek? Mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés
elég dagi voltam még nyáron (104 kg) aztán annyira szerelmes voltam egy lányba h elhatároztam h lefogyok majd 10 kg fogyás után rájöttem h a lány sosem lesz az enyém :( (több éves kapcsolata van ) de nem adtam fel és lefogytam 75 kg ra , eljárok kondizni erősődni , találtam egy másik lányt facen beszéltünk , sose akart sehova jönni aztán 1x eljött séta , aztán hazavittem kocsimmal. 2x buliba beszéltünk . Aztán nemtudtam vele közölni személyesen h mit érzek , és olyan szinten szarul voltam h suliba sem szoltam senkihez kb , és elmondtam egyik haveromnak ö pedig leirta neki és a lány megmondta h nemérdeklem , letiltott megmondta h hagyuk kész . előtte is annyit sirtam emiatt a lány miadt :( mindenem megváltoztattam öltözködés , haj , stilus , normális voltam . MIndenem megvan , kocsi , divatos cuccok , minden amire egy ilyen idős fiu vágyhat . mi a baj velem h senkinem sem tetszem ? :(((( 18 /f

2012. dec. 25. 17:55
1 2
 11/18 anonim válasza:
Hagyd azt a lányt, keress másikat, biztos találsz majd vkit. Én se kezdtem túl korán a dolgot, 1. barátom 16 éves koromban volt. Most 17 vagyok és még mindig vele vagyok, jó nem sok idő még csak egy fél év telt el, de sztem kezdetnek nem rossz. Szóval nem kell sztem siettetned a dolgot, jön majd egy lány akinek úgy fogsz tetszeni, ahogy vagy.
2012. dec. 25. 20:11
 12/18 A kérdező kommentje:
de az 16 éves nem 18 :( valakik már 12-13 évesen kezdik és direkt 1 lányér változtam meg de neki több éve van kapcsolata és a másik lány pedig ilyen mint irtam :( én nem akarok 1 hétig akarok járni komoly kapcsolatra gondoltam
2012. dec. 25. 20:22
 13/18 anonim válasza:
De ez akkor sem a világ vége, h 18 évesen nem volt még bnőd, meg h 2 csaj visszautasított. Majd találsz rendeset, kedveset, nincs veled semmi baj, nem hiszem h te lennél az egyedüli akivel ez történt.
2012. dec. 25. 22:51
 14/18 A kérdező kommentje:
Remélem igazad van , köszönöm
2012. dec. 26. 08:50
 15/18 anonim ***** válasza:

Édeseeem, ez annyira aranyos! Figyelj! Nincs veled semmi baj! Az hogy egy vagy két lánynak nem vagy az esete, az nem jelenti azt hogy senkinek sem kellesz! Én is hiába kaparnék diCaprio-nál, még se venné észre hogy létezem. ;) Pedig a szüleim jól össze raktak..

Talán arra kéne odafigyelj, hogy ne azért szeressen, ne szeressen egy lány hogy mit van avagy mid nincsen. Azért kelljél neki amilyen a divatos cuccok alatt vagy! Akkor Te is boldogabb leszel ha tudod, hogy önmagadért szeret.

Tégy szert egy kis önbizalomra, és mehet a menet! Nemsokára úgy is jön egy nőstény akivel kölcsönösen odalesztek egymásért! Ne akard görcsösen, úgy is akkor talál majd, amikor nem is számítasz rá! Az pedig hogy baj van veled, verd ki a fejedből, mert ahogy látom se bunkó, se hülye nem vagy. :)

Sok sikert! :)

2012. dec. 27. 14:06
 16/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen h valaki így gondol rólam hiába nem ismer :) remélem egyszer megtalál de ezért a lányér szinte mindennap rámjön a sírás sajnos :( nehéz elfelejteni
2012. dec. 28. 19:37
 17/18 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Addig sírj "érte, utána" amíg jól esik. Mindenhez idő kell, ezen is túl leszel. Mint én is túl tettem magam hasonlón, mint minenki más is legalább egyszer, Nálad is így lesz. :) Csak fel a fejjel! :)

2013. jan. 7. 14:05
 18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm :( megprobálom
2013. jan. 7. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!