Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nyaktetkót csináltattam,...

Nyaktetkót csináltattam, anyám csak kiabál 3 napja és nagyon haragszik rám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Akkor nem érdekelt, hogy mit fog hozzá szólni mert ha megkérdeztem volna azt mondta volna, hogy nem úgyhogy szóltam egy haveromnak aki megcsinálta. Viszonylag nagy tetkóról van szó de nem elcseszett és nekem tetszik. Van már egy írás a mellkasomon azt apám megengedte, anyám nem akarta de megcsináltattam volna. tegnapelőtt lett kész amikor meglátta akkora pofont adott, hogy azt hittem tőből leszakad a fejem, közben ordított de még mindig csak ordítva tud hozzám szólni meg veszekszik állandóan. Már kezd kicsit unalmas lenni. Kerülöm a házban de mit tegyek hogy lenyugodjon?

17/F

2012. dec. 25. 12:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Csináltass egyet a homlokodra, hogy a nyakadról eltereld a figyelmét!
2012. dec. 31. 11:53
 22/25 anonim ***** válasza:
53%

Utolsó!

Bemásoltad a 22:21-es válaszát?!

Nem a suliban vagy, hogy puskázzál másról!!!

2013. jan. 1. 04:59
 23/25 A kérdező kommentje:
mert a nyakamon jó. de akkor mindjárt megnézem a homlokomon hogy állna...
2013. jan. 1. 16:30
 24/25 anonim ***** válasza:

"Nyaktetkót csináltattam, anyám csak kiabál 3 napja és nagyon haragszik rám. Mit tegyek?" - Kérdező, a világon semmit... majd csak megunja a kiabálást...

Egyébként meg a te tested, a te életed.

2020. jún. 4. 09:56
 25/25 anonim ***** válasza:

#17 "A nagyobbik gondod, hogy ezzel egy életre be is kalibráltad,

hogy ki fog alkalmazni, milyen munkakörben, és milyen fizetéssel!

Sőt azt is, hogy milyen csaj fog szóba állni veled!"

Többnyire az ember ezért csinálja, hogy külsőleg is definiálja az önazonosságát... lehet, hogy nekem is ilyesmit kellett volna csináltatni 39 éve, és akkor az anyám is képes lett volna felfogni, hogy mind a karrierizmustól, mind a polgári-konzi családmodelltől sikítófrászt kapok - és így megúsztunk volna sok későbbi konfliktust...

2020. jún. 4. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!