Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nyaktetkót csináltattam,...

Nyaktetkót csináltattam, anyám csak kiabál 3 napja és nagyon haragszik rám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Akkor nem érdekelt, hogy mit fog hozzá szólni mert ha megkérdeztem volna azt mondta volna, hogy nem úgyhogy szóltam egy haveromnak aki megcsinálta. Viszonylag nagy tetkóról van szó de nem elcseszett és nekem tetszik. Van már egy írás a mellkasomon azt apám megengedte, anyám nem akarta de megcsináltattam volna. tegnapelőtt lett kész amikor meglátta akkora pofont adott, hogy azt hittem tőből leszakad a fejem, közben ordított de még mindig csak ordítva tud hozzám szólni meg veszekszik állandóan. Már kezd kicsit unalmas lenni. Kerülöm a házban de mit tegyek hogy lenyugodjon?

17/F

2012. dec. 25. 12:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
68%
Igaza van édesanyádnak. Ha ekkora krapeknak érezted magad amikor léptél a háta mögött-viseld a következményét és a reakcióit.
2012. dec. 25. 14:12
 12/25 anonim ***** válasza:
88%
Megmutatod?
2012. dec. 25. 15:21
 13/25 anonim ***** válasza:
86%

Tényleg, tegyél képet !

Ha nagyon ronda, összedobunk egy sálra valót.

Jó, a többiek nevében nem nyilatkozom.

Állom a legolcsóbb sálat!

2012. dec. 25. 18:15
 14/25 anonim ***** válasza:
72%

Mutiasd meg tényleg. Ha kell, beszállok egy 100-assal én is a sálba. :)

Nekem két tetkóm is van (egy közepes minta boka fölött, meg egy egyszavas írás csuklón), és én mindig megbeszéltem előtte apuval (anyum nem él). Sosem volt belőle cécó. Tehát érdemes megbeszélni a szülőkkel, hogy ne legyen balhé.

17/l

2012. dec. 25. 18:35
 15/25 anonim ***** válasza:
28%

most attól még hogy a nyakán van és ismerőse a tetováló nem biztos hogy gáz a tetkója. az ő teste azt csinál vele amit akar, ha megbánja netalán az sem a ti bajotok lesz... különben sem az volt a kérdés....

30N

2012. dec. 25. 18:50
 16/25 anonim ***** válasza:
81%
Tudod mikor fogod megbánni? Majd ha esetleg tanult ember leszel,és a tetkó miatt utasítanak vissza vmi jó állást...
2012. dec. 29. 22:08
 17/25 anonim ***** válasza:
78%

Nézd!

Itt anyukád kiabálása a "kisebbik gond".

A nagyobbik gondod, hogy ezzel egy életre be is kalibráltad,

hogy ki fog alkalmazni, milyen munkakörben, és milyen fizetéssel!

Sőt azt is, hogy milyen csaj fog szóba állni veled!

De a te színvonaladon is meg tudom fogalmazni:

Sál nélkül is el tudod terelni a figyelmet a nyaktetkódról...

...ha csináltatsz egy kétszer akkorát,

a HOMLOKODRA !!

2012. dec. 29. 22:21
 18/25 A kérdező kommentje:
Nem veszek sálat és nem szedetem le. Nem valószinű hogy akkora tanult ember leszek. Nem is érdekel hogy ki fog visszautasítani meg ki nem, majd lesz valahogy. De konkrétan a kérdésemre nem kaptam választ...
2012. dec. 29. 22:26
 19/25 anonim ***** válasza:
70%
ha külföldre akarsz kimenni dolgozni,már ott is figyelembe veszik,egyszerű takarítóknál is
2012. dec. 29. 22:31
 20/25 anonim ***** válasza:
65%

Húzd meg magad!

Persze, hogy ordít. Mégis mit hittél, mit csinál majd? :D

Hogy mit tegyél? Mondjuk takard el a következő 1-2 hétben otthon, aztán csak elkezd lecsillapodni és utána is csak óvatosan mutogasd, lassan szoktasd hozzá.

De nagyon elb*szott egy kölyök vagy. Bárhova máshova mehetett volna, erre pont nyakra kellett. :D

2012. dec. 29. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!