Írt a párom exe, hogy mesélni akar a kapcsolatukról, és hogy miért szakítottak. Menjek el a találkára vagy ne?
Érdekelne azért, hogy 2 év után miért lett vége, a párom csak annyit mondott kiszeretett a lányból, viszont azt hallottam másoktól hogy miután ők szakítottak, párom még 4 hónapig "zaklatta" a volt barátnőjét, hogy béküljenek ki.
Állítólag meglopta és megütötte a csajt, és többször hazudott neki. (Nem csak a csaj mesélte, hanem mások is.) Találkozzam a csajjal, és hallgassam végig? Vagy ne neki higgyek, hanem a barátomnak? 2 hete vagyunk együtt, ők több mint 2 évig jártak.
15:16!
Nem írtam senkinek sem, hogy nincs igaza. csak próbálok reálisan gondolkozni. Felvetettem dolgokat, de senkit sem pontoztam le, vagy írtam neki hogy hülyeség. Egyszerűen próbálok dűlőre jutni. Próbálom megérteni, miért is keresett meg az ex.
15:18!
Szerintem azok a nők sem nézték ki a férjükből, hogy képes lenne megütni egy nőt, akiket később megvert a férjük. Tehát ez nem olyan, hogy kinézem-e belőle vagy sem.
Ez nem kutakodás a múltjában. Sajnos vannak olyan dolgok, amiket előre meg sem gondolna az ember, aztán néha nem rossz az, ha valaki felnyitja a szemét, akinek már volt "szerencséje" ilyen dolgokhoz. Nem kell mindjárt szakítani, de legalább nem ér úgy, mint derült égből a villám csapás, ha a cuki fiú egyik napról a másikra kifordul magából, meg jeleneteket rendez.
AZ enyém is ilyen volt, maga a bárányka aztán néhány hónap után, elengedte magát, nem csak buliban ivott, a viccelődős becsípett fiúból egy erőszakos részeg disznó lett, folyton jeleneteket rendezett, össze-vissza rángatott. Ha engem erről tájékoztatnak nem hagyom ott, csak mikor kiderül, hogy jé tényleg így van, akkor nem hiszem azt, hogy majd megváltozik, meg majd így meg úgy, hanem tudom, hogy ez ilyen, jobb lelépni minél előbb.
Tudod, az a nem mindegy, hogy fel sem merül bennem ennek a lehetősége, vagy úgy állok hozzá, hogy benne van a pakliban...
15:18
Figyelj, kedves hozzászólók, aki szerint bizalmatlankodom, és kutatom a párom múltjában. Képzeld magad a helyembe. van egy ember akit szeretsz (feltételezem nő vagy), és hirtelen megjelenik a párod exe, és azt mondja hogy azért hagyta el a mostani barátod, mert megverte és meglopta. Ezek után te komolyan azt gondolnád, hogy ehh, az ex biztos megérdemelte és VELED ilyet nem csinálna? Belenyugodnál, hogy ez a múltja, nem törődnél vele? Nem hiszem.
Ha meg ilyen miatt kirúg, akkor ennyit is ér ez a kapcsolat, nem? (Ha nincs semmi titkolnivalója, akkor nem fog haragudni.)
Igen,igazad van.Én ezért is elmennék főleg ha már ilyet hallottam róla.Azt nem mondom,hogy fenntartások nélkül hinnék a csajnak,de miért hazudna?Aztán ha a fiú az ellenkezőjét bizonyítja(mert adnék neki lehetőséget ha szeretem),akkor mondjuk egy idő múlva meg lehet tőle kérdezni,hogy igaz-e,hogy megverte az exét,és igazak-e a hallott dolgok amik rá nézve rosszak.Egyébként az ilyen duhaj srácok nagyon kedvesek udvariasak lovagiasak tudnak ám látszani,de csak idő kérdése mikor bújik ki a szög a zsákból.Mert előbb-utóbb kiderül milyen.De akkor az ember eszébe jut mit is mondtak róla.Én valószínüleg egy kapcsolatomban így úsztam meg,hogy verésig fajuljanak a dolgok.Az első agresszív megnyilvánulás után ajtót mutattam.
Mindenképpen járj utána,mert ezek súlyos dolgok amiket írsz, a verekedés is,a meglopás is,a hazudozás is.
Ezeket semmiképpen nem lehet elnézni senkinek.
És ha jelét tapasztalod a ti kapcsolatotokban is,akkor ne halogasd a szakítást bármennyire szereted
2 hét alatt nem derült ki hogy milyen ember. Az, hogy nem erőlteti a szexet (nem vagyok már szűz de hát 2 hét után nem bújok ágyba vele), az mindenképp pozitívum. Nem iszik, nem drogozik. Dohányzik, de hát én is.
Rosszat nem tudok rá mondani. Meg ik az aki bevallaná, hogy "igen megvertem a csajom, naés?!"
Nem olvastam végig a válaszokat és a kommenteket, de én is voltam már ilyen helyzetben.
Az egykori élettársam elvitte az összes pénzem és félholtra vert, mikor szakítottam vele, miután kiderült, hogy még meg is csalt mellette. Én az új lányt találkára hívtam, és elmondtam neki, milyen ember is az, akivel most éppen jár. Végighallgatott, de látszott rajta a lenézés és a hitetlenség. Meg is mondta, hogy nem hisz nekem, biztos csak féltékenységemben szét akarom szedni őket.
Annyiban hagytam a dolgot, és segítettem, ő nem fogadta el... Megmondtam neki, hogy fél évet adok nekik, többet nem. Öt hónappal később a volt pasim félholtra verte az új barátnőjét is.
Én meg jót röhögtem magamban a csajon, aki nem fogadta el a baráti jobbot, és alaptalanul gyanúsítgatott mindenfélével. Megérdemelte a sorsát, pont, hogy én is, mikor összejöttem azzal a vadállattal, és nem hallgattam a külső szemlélőkre, akik óva intettek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!